22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaştrii, mulţumiţi cu remiza din meciul cu Al-Duhail

Alb-albaştrii, mulţumiţi cu remiza din meciul cu Al-Duhail

-

Universitatea Craiova a susţinut miercuri seară cel de-al patrulea joc amical din cadrul stagiului din Austria, remizând, scor 1-1, cu Al-Duhail, vicecampioana Qatarului. La finalul întâlnirii, reprezentanţii Ştiinţei s-au declarat mulţumiţi cu rezultatul înregistrat, mai ales că staff-ul tehnic a folosit mulţi jucători care nu se regăsesc de obicei în primul unsprezece.

Laszlo Balint: „Sunt un pic nemulţumit“

Antrenorul Universităţii Craiova, Laszlo Balint, a afirmat că jocul nu l-a mulţumit pe deplin.

„A fost un joc bun. Partea de consistenţă m-a interesat mai mult decât rezultatul. Până la urmă am reuşit să facem un rezultat de egalitate împotriva unei echipe foarte puternice, care are în componenţă jucători foarte bine cotaţi, cu o calitate individuală mult peste media Ligii 1.

Un rezultat care putea să se încline ori într-o parte, ori în cealaltă, pentru că şi noi am avut câteva ocazii foarte bune, în special în prima repriză, în care puteam să marcăm şi golul doi. Este adevărat că şi cei de la Al-Duhail au avut şanşa să marcheze golul doi, dar una peste alta ne interesează ce am urmărit astăzi ca şi obiective. Sunt un pic nemulţumit de faptul că am primit un nou gol dintr-o fază fixă. Pe undeva este scuzabil, ca să zic aşa, pentru că din punct de vedere al gabaritului, cel puţin la acea fază, au fost peste noi“, a explicat Laszlo Balint.

Ante Roguljic: „O să arătăm o formă bună“

Mijlocaşul Ante Roguljic, autorul golului Universităţii Craiova din testul cu Al-Duhail, a admis că oboseala a avut un cuvânt de spus, dar că lucrurile vor sta foarte bine în momentul în care vor debuta meciurile oficiale.

„Nu a fost un meci uşor, pentru că noi suntem aici de 21 de zile, după multe antrenamente grele. Ne simţim picioarele slăbite, dar cred că la final o să arătăm o formă bună. Pentru moment trebuie să îmbunătăţim câteva detalii. Ne simţim bine cu ce facem şi cred că în ultimele 10 zile care au rămas până la începutul campionatului vom regla totul şi vom fi pregătiţi.

A fost un cantonament lung, de 23 de zile, dar de asta am avut nevoie acum. Asta ca să fim pregătiţi pentru meciul cu Sepsi, apoi să mergem în Albania, pentru Conference League. Trebuie să fim pregătiţi pentru toţi oponenţii“, a declarat Roguljic.

Hernan Crespo: „A fost un meci interesant“

Tehnicianul formaţiei Al-Duhail, argentinianul Hernan Crespo, a precizat că amicalul cu Universitatea Craiova a fost foarte util.

„Sunt foarte bucuros de modul cum au decurs lucrurile, nimeni nu s-a accidentat… Începem campionatul pe 3 august, iar timpul alocat pregătirii de aici a fost foarte bun. Nu ştiu foarte multe despre Universitatea Craiova, dar cred că joacă bine. A fost un meci interesant“, a spus Crespo.

„Leii“ au un bilanţ pozitiv în Austria

În cadrul cantonamentului din Austria, Universitatea Craiova a înregistrat două victorii, 4-1 cu Arminia Bielefeld şi 1-0 cu FC Heidenheim, şi două remize, 1-1 cu FK Qarabag şi 1-1 cu Al-Duhail.

Pentru Ştiinţa urmează un alt meci de verificare astăzi, de la ora 17.00, cu WSG Tirol. Acesta este ultimul test din cadrul stagiului austriac, revenirea în România fiind programată vineri, în jurul orei 23.00.

Citeşte şi: Marian Zaharia, omul revenit să sfințească locul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS