5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova şi-a luat fundaş înalt, din liga a doua portugheză! A semnat şi Croitoru Jr.

FCU Craiova şi-a luat fundaş înalt, din liga a doua portugheză! A semnat şi Croitoru Jr.

FCU Craiova continuă să mişte pe piaţa transferurilor. Formaţia lui Croitoru a oficializat transferul fundașului central Andre Duarte (24 de ani) de la Estrela Amadora, liga a doua din Portugalia. Andre Duarte a semnat un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă o stagiune.

Duarte este un fundaș central de 24 de ani, care a mai jucat la Praiense, Alverca și Estoril. Are 1,95m și a adunat 26 de meciuri și 2 goluri în sezonul 2021-2022.

Croitoru l-a adus şi pe fiul său în Bănie

Odată cu venirea la FCU, Marius Croitoru l-a transferat şi pe fiul său, David Croitoru. La Craiova, Croitoru Jr. (18 ani) va fi o variantă pentru regula U21. A fost folosit în repetate rânduri și la Botoșani, dar evoluțiile sale nu l-au impresionat pe Valeriu Iftime.

„Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a oltenilor.

În sezonul precedent, David Croitoru a jucat în șase partide și nu a reușit să marcheze pentru echipa antrenată de tatăl său.

În afară de cei doi, FCU Craiova l-a mai transferta pe portarul Sloboziei, Ionuț Gurău.

Citeşte şi: Raul Silva va asigura defensiva Universității! Știința insistă și pentru un mijlocaș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS