6.2 C
Craiova
vineri, 9 decembrie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalEugen Trică s-a despărțit de Viitorul Pandurii

Eugen Trică s-a despărțit de Viitorul Pandurii

La mai bine de 10 zile după ce antrenorul Octavian Benga și-a anunțat demisia de la Viitorul Pandurii, echipa gorjeană încă n-a găsit un nou ”principal”. S-a negociat cu Eugen Trică, însă părțile n-au ajuns la niciun numitor comun și se pare că varianta a picat definitiv. Acesta a fost și surprins de decizia luată de patronul Nicolae Sarcină, mai ales că și-a îndeplinit obiectivul trasat anterior semnării contractului.

Trică nu se aștepta să fie îndepărtat în condițiile date, dar este hotărât să meargă mai departe și vrea să își facă dreptate pe calea legii. Antrenorul a declarat pentru Liga2.ro că își vrea toți banii din contract, care era scadent în vara anului următor.

„No comment, fără cuvinte!“

Întrebat de motivele concrete care au dus la demiterea sa, Eugen Trică a găsit o singură explicație în decizia lui Nicolae Sarcină. Antrenorul, văzând că nu sunt plătite salariile, a decis să ia atitudine și i-a transmis patronului că vrea să fie achitate, cât mai repede posibil, măcar o parte dintre restanțele către jucători, staff tehnic și ceilalți angajați.

„Mi-am îndeplinit obiectivul, am salvat echipa de la retrogradare de acum trei etape. Probabil că motivul pentru care am primit notificare, că se renunță la mine, a fost că am cerut banii angajaților, staff-ului, jucătorilor și așa mai departe. Probabil pentru că am avut acest „tupeu“, pentru că altfel nu pot să cataloghez așa ceva.

Eu n-am fost plătit de două luni, două luni se fac acum. Plus niște bonusuri, dar problema e că eu mai aveam un an contract. Am contactat un avocat, acum să vedem ce o să fac, ce va fi. Eu voi cere banii pe tot contractul. Contractul a fost semnat înainte ca echipa să intre în insolvență. Dacă semnam după ce se intra în insolvență, atunci știam ce se întâmplă. Jucătorii cred că au restanțe mai mari, pe vreo patru luni de zile. Eu nu pot să lucrez cu jucători care nu sunt plătiți. No comment, fără cuvinte! N-am ce să mai spun!”, a declarat Eugen Trică.

Citeşte şi: Mihai Stoichiţă, după eşecul României cu Slovacia: „Nu poți să faci fotbal fără să fii bine pregătit fizic!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS