21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdio Mondial! România a luat gol de la Slovacia în 90+5 și ratează barajul

Adio Mondial! România a luat gol de la Slovacia în 90+5 și ratează barajul

Naționala U19 a României a pierdut cu Slovacia, scor 0-1, în ultimul meci al grupei A de la EURO U19. „Tricolorii” termină astfel grupa pe ultimul loc, iar slovacii vor juca un baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial U20 din 2023.

Aveam nevoie măcar de egal pentru barajul de CM. Să aștepți egalul nu e neapărat o soluție. Și s-a văzut. S-a început anemic, iar prima fază periculoasă, a lui Chirițoiu, s-a încheiat prost, cu un șut pe centru (33). Până la pauză puteam primi și gol, dar Gazi a șutat pe lângă din poziție ideală.

România și-a continuat ofensiva în partea a doua a meciului, însă, în prelungiri, după o lovitură liberă acordată ușor, Slovacia a dat lovitura. Popa a mai făcut un ultim efort și a scos lovitura de cap a aceluiași Holly, dar n-a mai avut ce să facă într-un final. Griger era acolo, în doi metri. A finalizat sub bară și i-a trimis pe slovaci, cu primul lor gol la acest Euro, la baraj. 

România: R. Popa (cpt.) – Coubiș, Gergely, Dănuleasa, Pîrvulescu (94, Pantea) – Pandele, Ciuciulete – Doru Andrei (62, Bodișteanu), Radaslavescu (62, Sali), R. Ilie (82, Sîrbu) – Chirițoiu (46, Andronache). Selecționer: Adrian Văsâi.

Slovacia: Hrdina – Micuda, Kosa, Ujlaky, Kopasek – Halabrin, Oravec, Holly – Gazi, Jambor (cpt.), Sliacky. Selecționer: Albert Rusnák.

Citește și: În cădere liberă! România a coborât şase locuri în clasamentul FIFA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS