22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomelu Lukaku, împrumutat de Chelsea la Inter

Romelu Lukaku, împrumutat de Chelsea la Inter

Romelu Lukaku a devenit în vara trecută cel mai scump jucător din istoria lui Chelsea, londonezii plătind pentru el 115 milioane de € către Inter. Din păcate, belgianul nu s-a adaptat stilului de joc al lui Thomas Tuchel și s-a chinuit teribil în stagiunea trecuă. Acum, Lukaku va fi împrumutat la Inter în sezonul viitor, iar Chelsea va încasa 8 milioane de € pentru împrumut.

Lukaku a marcat doar 15 goluri în 44 de partide jucate în toate competițiile. tacantul de 29 de ani a dat mereu de înțeles că i-ar surâde o revenire la Inter, iar șefii de pe Meazza au făcut toate eforturile pentru a-l aduce înapoi. Cum despre un transfer definitiv nu putea fi vorba, Inter neavând posibilități financiare, italienii au ajuns la un acord cu Chelsea pentru un împrumut pe un sezon.

Acesta avea la Chelsea un salariu stagional de 12 milioane de € net, dar a acceptat să primească doar 8 milioane în sezonul viitor. În vara viitoare, atacantul se va întoarce pe Stamford Bridge, neexistând nicio opțiune de transfer definitiv pentru vicecampioana Italiei.

Lukaku a jucat la Inter în perioada 2019-2021, în care a dat cel mai bun randament din carieră. Belgianul a marcat 64 de goluri și a dat 16 assist-uri în cele 95 de meciuri jucate în cele două sezoane petrecute pe Meazza.

Citeşte şi: După Ştiinţa a plecat în Azerbaidjan! Laurențiu Reghecampf o va antrena pe Neftchi Baku

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS