10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDupă Ştiinţa a plecat în Azerbaidjan! Laurențiu Reghecampf o va antrena pe Neftchi Baku

După Ştiinţa a plecat în Azerbaidjan! Laurențiu Reghecampf o va antrena pe Neftchi Baku

La câteva zile de când a acceptat rezilierea contractului cu gruparea din Bănie, Laurențiu Reghecampf a semnat cu formația care evoluează în prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku. Cei de la Neftchi au făcut anunțul oficial pe rețelele sociale și pe site-ul echipei. Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

Laurențiu Reghecampf a avut parte de o primire de senzație în Azerbaijan, iar tehnicianul nu concepe să rateze titlul cu Neftchi Baku. Fostul antrenor al Ştiinţei susține că a găsit „oameni minunați” la Baku, iar „prima impresie este foarte plăcută”. De asemenea, „Reghe“ i-a anunțat pe azeri că este „obișnuit cu obiectivele importante”.

„Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest. Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

„Sunt obișnuit cu obiectivele importante“

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon. Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei. Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV

În sezonul recent încheiat, Neftchi Baku a terminat pe locul secund în clasament, cu un total de 50 de puncte, în spatele campioanei Qarabag. Astfel, Laurențiu Reghecampf o va pregăti pe Neftchi Baku pentru meciurile din UEFA Conference League.

Citeşte şi: România rămâne cu şanse la CM U20 şi după cele două eşecuri! Care sunt calculele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS