9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalViitorul Măceşu de Sus merge la Turneul Final al Campionatului Judeţean U19

Viitorul Măceşu de Sus merge la Turneul Final al Campionatului Judeţean U19

Viitorul Măceşu de Sus are echipă tare la U19! Juniorii clubului doljean au reuşit, la finele săptămânii trecute, să încheie pe primul loc zona semifinală 2 şi să se califice la Turneul Final de la Bucureşti. Măceşu de Sus a încheiat prima în grupă, cu două victorii şi un egal.

În faza semifinală, Viitorul Măceşu de Sus a debutat cu o remiză, scor 2-2 cu CSO Copșa Mică. Sibienii au condus la un moment dat cu 2-0, însă doljenii au revenit și au egalat cu golurile marcate de Scuturoiu și Chisăr. După această remiză, ACS Viitorul a câștigat disputa din runda a doua, 3-1, cu Viitorul Șoimuș, echipa organizatoare. Toate cele trei goluri au fost marcate de tânărul Petre Scuturoiu.

În decisivul pentru calificarea la Turneul Final, Măceşu de Sus s-a duelat cu Sporting Pitești şi a reuşit „imposibilul“. Doljenii au câștigat în fața echipei cotate cu prima șansă cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Lupu și Scuturoiu şi astfel vor juca în faza finală a Campionatului Judeţean U19.

Luptă strânsă pentru titlul de campioană judeţeană

Turneul Final de la Bucureşti va reuni câştigătoarele grupelor semifinale, în număr de patru, iar împerecherea va avea loc în urma unei trageri la sorţi. Se vor juca semifinale, iar apoi finala mare şi finala mică. La competiţie vor participa Viitorul Vetiş, Viitorul Măceşu de Sus, CSM Alexandria şi AFC Metalul Buzău.

„Pentru noi este ceva fantastic să mergem la un Turneu Final! Este o calificare în premieră pentru juniorii de la Viitorul Măceşu de Sus şi sunt extrem de fericit pentru ei şi pentru toţi cei care ne susţin. Acum, la competiţia finală, vor lua startul primele patru echipe din România, iar misiunea va fi extrem de dificilă. Aşteptările sunt mari, dar nu putem nici măcar să ne gândim la un posibil titlu de campioană judeţeană. Meciurile ar trebui să se dispute joi şi vineri, dar, fiind probele de Bacalaureat, vom încerca cu toţii să convingem Federaţia să mai amâne cu o zi Turneul Final“, a spus pentru GdS Ciprian Marian Nicu, primarul din Măceşu de Sus şi antrenorul formaţiei din Liga 4.

Citeşte şi: Edi Iordănescu, agreeat în continuare de Federaţie: „Trebuie să avem răbdare!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS