15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSurpriză pentru bavarezi: Lewandowski n-ar mai pleca de la Bayern Munchen

Surpriză pentru bavarezi: Lewandowski n-ar mai pleca de la Bayern Munchen

Atacantul polonez Robert Lewandowski şi-a reiterat dorinţa de a pleca de la clubul german de fotbal Bayern Munchen. Acesta a adăugat că nu vrea să forţeze nimic şi că aşteaptă găsirea celei mai bune soluţii pentru toată lumea.

„Încă mai am un an de contract, de aceea am cerut acordul clubului pentru un transfer. Cred că în situaţia actuală este cea mai bună soluţie, pentru că echipa poate primi bani din transfer“, a spus Lewandowski, pentru cotidianul Bild, citat de Agerpres.

Lewandowski a adăugat că nu intenţionează să escaladeze situaţia, întrucât are un mare respect pentru Bayern, care a devenit a doua lui casă.
„Sper că fanii mă vor înţelege într-o zi“, a adăugat el.

Atacantul, care în august va împlini 34 de ani, a spus după încheierea sezonului din Bundesliga că nu îşi va reînnoi contractul cu Bayern, care expiră în 2023, şi ar dori să părăsească echipa bavareză chiar în această vară.

După venirea sa la Bayern în 2014, Lewandowski a câştigat Liga Campionilor în 2020 şi opt titluri de campion al Germaniei, pe lângă cele două titluri cucerite cu Borussia Dortmund. El a doborât mai multe recorduri, cel mai mediatizat fiind cel al numărului goluri într-un singur sezon din Bundesliga, cu 41 de realizări în 2020-2021.

Citeşte şi: Gata, e oficial: Alex Mateiu continuă la Universitatea Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS