11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaştrii au efectuat vizita medicală. Papp şi Vătăjelu speră într-un sezon mai bun

Alb-albaştrii au efectuat vizita medicală. Papp şi Vătăjelu speră într-un sezon mai bun

-

Jucătorii Universităţii Craiova au „rezolvat“ astăzi vizita medicală, fiind prezenţi la Policlinica pentru Sportivi încă de la ora 8.00. Chestionaţi în privinţa revenirii în câmpul muncii, majoritatea alb-albaştrilor s-au arătat bucuroşi.

„Am terminat vacanţa şi ne-am întors cu poftă de antrenament. Am avut două săptămâni care ne-au priit. Am stat acasă şi ne-am încărcat bateriile. Sincer, abia aşteptam să mă întorc şi să începem treaba“, a spus Paul Papp.

„Destul de repede a trecut vacanţa şi acum ne întoarcem la treabă, aşa cum o facem mereu. Cred că mai mergeau câteva zile libere ca să acopăr totul, dar şi aşa e bine, m-am relaxat, am stat cu familia“, a comentat Bogdan Vătăjelu.

„Este un antrenor tânăr, sperăm să ne ajutăm reciproc“

Cât despre înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf, cu Laszlo Balint, fundaşul Paul Papp a declarat că nu a fost surprins. El speră ca lucrurile să decurgă bine în noul sezon.

„Primul contact (cu Balint – n.r.) cred că a fost bun. Cerinţele sunt mari, iar noi sperăm să ne îndeplinim obiectivele cu dânsul. Ce a fost în trecut cred că nu mai contează. Îi urăm bun venit şi sperăm să facem o treabă bună împreună.

Nu pot să mă pronunţ (despre plecarea lui Reghecampf – n.r.). Fiind fotbalist profesionist lucrezi cu mulţi antrenori. N-a fost o surpriză. Cred că şi domnul Balint a avut rezultate destul de bune dacă ne uităm în trecut. A luat-o de jos şi a ajuns unde a ajuns, cred eu pe merit. Este un antrenor tânăr, sperăm să ne ajutăm reciproc şi să facem o treabă cât mai bună aici.

Cred că e normal să fie cerinţele mari din partea dânsului. Şi eu, când o să mă fac antrenor, o să cer maximum de la jucători. Dacă vrei să câştigi campionatul ai nevoie de mai multe victorii. Sperăm să ne pregătim bine, să facem un stagiu bun şi să câştigăm cât mai multe meciuri“, a afirmat Paul Papp.

„Nu ştiu dacă să dai ‘milităria jos din pod’ e soluţia“

La rândul său, Bogdan Vătăjelu a subliniat că, după primul contact, Laszlo Balint i se pare un tip cald. El aşteaptă să-l cunoască mai bine în cantonamentul din Austria.

„L-am simţit foarte deschis pe domnul Balint şi aşteptăm să-l cunoaştem mai bine. După o oră şi ceva de antrenament nu cred că avem cum să ne dăm seama. O să avem timp să ne cunoaştem în cantonament, că o să fie unul destul de lung şi sigur vom discuta mai multe. Nu ştiu dacă să dai ‘milităria jos din pod’ e soluţia (aşa a declarat noul tehnician – n.r.). Vom vedea. În Austria o să ne cunoaştem mai bine şi vom vedea ce cerinţe are dânsul“, a comentat Bogdan Vătăjelu.

Întrebat despre visul de a cuceri campionatul, Bogdan Vătăjelu a spus:

„Şi în anii trecuţi s-a dorit campionatul doar că nu s-a spus atât de direct. Dar, cum o zice toată lumea, Craiova îşi propune mereu să câştige titlul. Suporterii îşi doresc titlu, noi ne dorim titlul şi ăsta este obiectivul principal. Cred că sunt mult mai multe lucruri de îmbunătăţit. Nu ştiu dacă pot eu să le enumăr sau le ştiu eu pe toate, dar sunt lucruri de îmbunătăţit la fiecare jucător, în fiecare compartiment, la stilul de joc… Probabil fiecare va trebui să dea mult mai mult, 50-60% în plus faţă de cât a dat în sezoanele precedente, ca să ajungem să ne batem pentru campionat“.

Citeşte şi: Mihai Rotaru: „Balint este extrem de meticulos și organizat“. A anunțat și transferuri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS