13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Surpriza vine de la Botoşani: Marius Croitoru e out!

Liga 1 / Surpriza vine de la Botoşani: Marius Croitoru e out!

Finanţatorul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat astăzi că Marius Croitoru nu mai este antrenorul echipei moldave. Potrivit acestuia, despărţirea de Croitoru are loc pe fondul refuzului acestuia de a accepta o clauză nouă în contractul care urma să îl semneze cu clubul botoşănean.

„În momentul acesta nu mai e loc de întoarcere. Eu am cerut o singură chestie organizatorică. A spus nu, că el nu face aşa ceva. Nu i-am cerut să îmi facă mie ceva. Am pus o condiţie de funcţionare. Nu mai este antrenorul FC Botoşani, că în condiţiile acestea nu mai vrea“, a afirmat Iftime, pentru Agerpres.

Acesta susţine că este în discuţii cu un alt antrenor pentru a prelua FC Botoşani (Laszlo Balint – n.r.).
„Nu e încă oficial, că nu e definitiv, dar am discutat zilele acestea“, a adăugat finanţatorul FC Botoşani.

FC Botoşani a terminat ediţia de campionat 2021-2022 pe locul al doilea în play-out, după ce în ultima etapă a sezonului regulat a ratat calificarea în play-off, ca urmare a unei înfrângeri pe teren propriu (1-2 cu FC Argeş). De asemenea, echipa antrenată de Marius Croitoru a ratat calificarea în Europa Conference League, în urma înfrângerii cu 0-2 în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în barajul pentru această competiţie.

Citeşte şi: Alb-albaştrii se mai bucură de câteva zile de vacanţă. Cantonament – în Austria, transferuri – mai vedem…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS