19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf a devenit, din nou, tată. Bine ai venit, Liam!

Laurențiu Reghecampf a devenit, din nou, tată. Bine ai venit, Liam!

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Anunţul a fost făcut chiar de tehnician în această dimineaţă pe rețelele sociale. Cel de-al treilea băiat al lui „Reghe“, oferit de iubita sa, Corina Caciuc, se va numi Liam.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru ! Va iubește tata!”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram, care a fost însoţit de o poză cu ceilalţi doi băieţi ai săi, din primele două căsnicii. Aceştia sunt Luca, din mariajul cu Mariana Pfiffer, și Laurențiu Junior, din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au oficializat relația în toamna anului trecut. Întreaga poveste a fost una cu „cântec“ în showbiz-ul românesc, deoarece la mijloc s-a interpus Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt, în acest moment, în plin proces de divorț.

Citeşte şi: Suspendare drastică pentru Nicușor Bancu după incidentul din meciul cu Sepsi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS