14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U16 / Fără brașoave: Universitatea Craiova va juca finala! Farul, ultima oponentă

Liga Elitelor U16 / Fără brașoave: Universitatea Craiova va juca finala! Farul, ultima oponentă

Echipa de juniori sub 16 ani a Universității Craiova a reușit să se califice în finala Ligii Elitelor U16, după ce a eliminat-o în semifinale pe FC Brașov cu scorul de 2-1 la „general“. După ce în prima manșă, disputată pe stadionul „Metrom“, puștii lui Bogdan Budescu au încheiat 0-0, astăzi, pe „Aripile“, „leuții“ s-au impus cu 2-1.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Andrei Chiriță, care a reluat cu capul, din centrul careului mare, o centrare venită de pe dreapta, de la Sebastian Dan (1-0).

Ardelenii au replicat tot în prima repriză, prin Galiano, cu un șut de la 12 metri (1-1).

Golul victoriei din Bănie a venit în repriza secundă, prin Adrian Piele, care a finalizat cu șut la colțul din dreapta un contraatac rapid (2-1).

Antrenorul Universității Craiova U16, Bogdan Budescu, a început cu următoarea formulă: Găgeatu – Tudorescu, Balaci, Crăciun, Ene – Mierlescu, Lupulescu, Tomșa – Dan, Mihalea, Chiriță. Pe bancă i-a avut pe următorii: Goga, Piele, Neacșu, Dragancea, Stănică, Poenaru, Calotă, Roman și Badea.

În cealaltă semifinală, Farul Constanța a eliminat-o pe Universitatea Cluj, cu 3-2 la „general“.

Finala mare de la Liga Elitelor U16, Universitatea Craiova – Farul, se va disputa pe sâmbătă, 21 mai, de la ora 12.00, pe stadionul „Concas“ din Buzău.
Tot acolo, dar de la ora 10.00, se va disputa și finala mică, FC Brașov – Universitatea Cluj.

Citește și: Laurențiu Reghecampf: „Atmosfera nu e prea bună, dar trebuie să arătăm bine la Cluj“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS