21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Bergodi, înaintea meciului „U“ Craiova - Sepsi: „Avantajul din meciul tur nu contează deloc!“

Cupa României / Bergodi, înaintea meciului „U“ Craiova – Sepsi: „Avantajul din meciul tur nu contează deloc!“

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi, a declarat, astăzi, că avantajul dobândit în meciul tur, 2-1, pe teren propriu, nu contează deloc în manşa secundă a semifinalelor Cupei României. Italianul consideră că Universitatea Craiova este o formaţie foarte periculoasă, care înscrie multe goluri.

„Eu întotdeauna sunt optimist. Întâlnim o echipă foarte bună. Avem un mic avantaj după meciul tur, dar nu contează deloc. Noi trebuie să mergem acolo şi să jucăm cu curaj, pentru că nu trebuie să credem că acest mic avantaj ne poate ajuta. Universitatea are o echipă cu jucători de calitate, tehnici, cu viteză, are tot ce îi trebuie pentru a face un meci bun. Repet, nu contează avantajul după meciul tur! Fiecare meci are istoria lui. În plus, Craiova acasă este foarte, foarte periculoasă. Aşadar trebuie să jucăm acest meci ca şi cum am porni de la 0-0. Va fi un meci destul de greu pentru noi. Este însă un meci foarte important, pentru că ne poate duce într-o finală de Cupă. Trebuie să avem ambiţia să facem un joc bun“, a spus tehnicianul covăsnenilor, într-un interviu postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Universitatea este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Acum a pierdut acest meci cu FCSB în campionat, dar a dat o grămadă de goluri în acest sezon, deci are un atac foarte, foarte bun. Noi trebuie să facem jocul nostru obişnuit şi sperăm să speculăm spaţiile libere pe care le vor lăsa. Nu trebuie să stăm pe teren şi să ne apărăm, asta e clar. Deci va trebui să facem un meci aproape perfect“, a adăugat italianul.

„Am amintiri frumoase de pe stadionul din Craiova“

Cristiano Bergodi regretă că este suspendat la acest meci, după eliminarea din partida cu Chindia Târgovişte din Liga 1.

„Mă deranjează un pic că nu voi putea sta pe banca de rezerve la acest meci. Din păcate am luat roşu şi sunt suspendat. Băieţii ştiu ce trebuie să facă, nu e o problemă asta. Îmi pare rău pentru mine, pentru că mi-ar fi plăcut să fiu acolo, pe teren… Am amintiri frumoase de pe stadionul din Craiova, când am fost antrenor acolo. Din păcate atunci când am fost eu la Universitatea era pandemie şi nu am jucat cu suporteri. Deci nu am avut privilegiul de a avea susţinerea lor“, a precizat Bergodi.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte formaţia Universitatea Craiova, joi, de la ora 19.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova. Partida contează pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei României. În meciul tur, Sepsi s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Citeşte şi: CN de Juniori U17 / CSS Craiova şi-a îndeplinit misiunea: a acces la Turneul Final!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS