21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru a dezvăluit atuul Ştiinţei pentru meciul cu FCSB: „Un stadion care să explodeze”

Mihai Rotaru a dezvăluit atuul Ştiinţei pentru meciul cu FCSB: „Un stadion care să explodeze”

Universitatea Craiova traversează o perioadă excelentă în play-off-ul Ligii 1, fiind cea mai eficientă şi spectaculoasă echipă. Pentru Ştiinţa urmează un meci care i-ar putea aduce locul 2, contra FCSB-ului, disputa fiind programată duminică, de la ora 19.30. Pentru ca ascensiunea să continue este nevoie, pe lângă o formă bună a băieţilor lui Reghecampf, şi de aportul publicului din Bănie. Biletele se vând într-un ritm alert, astfel că la ora jocului stadionul „Ion Oblemenco“ va număra, din nou, peste 20.000 de spectatori. Se aşteaptă ca atmosfera să fie foarte „fierbinte“ şi astfel presiunea să influenţeze negativ jocul oaspeţilor.

„A fost o atmosferă fantastică în care echipa a arătat rău (la meciul cu Voluntari – n.r.), a suferit, dar publicul ne-a ţinut în spate şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Dacă a fost atmosfera asta cu Voluntari, ce o să fie peste câteva zile cu FCSB… Reghe va juca cu cea mai bună echipă. Nu se pune problema să se menajeze vreun jucător (pentru meciul din Cupă, cu Sepsi – n.r.). Nu o să dăm şansa la locul locul 2, la şansa de Cupa Romaniei. Nu trebuie să ne gândim la titlu, dar ne gândim la locul doi în momentul acesta. Mă interesează să facem spectacol cu FCSB, să fie un stadion care efectiv să explodeze, la figurat, bineînţeles. Cel mai bun să câştige şi aceia să fim noi”, a declarat finanţatorul Ştiinţei, Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Întrebat dacă şi-ar da la schimb una dintre „perle“, respectiv Jovan Markovic sau Ştefan Baiaram, pentru Octavian Popescu, de la FCSB, Mihai Rotaru a răspuns vehement: „Nu aş face asta!“

Citeşte şi: Doliu în fotbalul românesc: a murit Gheorghe Frăţică!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS