16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSerie A / Pas greşit făcut de Inter Milano în lupta pentru titlu. Ionuţ Radu a comis-o grav!

Serie A / Pas greşit făcut de Inter Milano în lupta pentru titlu. Ionuţ Radu a comis-o grav!

Inter Milano a ratat ocazia de a reveni pe prima poziţie în campionatul Italiei, fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, de formaţia Bologna. Partida consumată miercuri seară a fost restantă din etapa a 20-a din Serie A.

Inter a deschis rapid scorul, în minutul 3, prin Ivan Perisic. Gazdele au egalat la jumătatea primei reprize, prin Marko Arnautovic (’28). Bologna a obţinut victoria în finalul jocului (’81), prin Nicola Sansone, care a profitat de o gafă a portarului român Ionuţ Radu. Românul a fost titular în premieră în actuala ediţie a campionatului italian.

În urma acestui eşec, Inter Milano a rămas la două puncte în spatele liderului AC Milan, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Atalanta a dezamăgit şi ea

Într-o altă restanţă disputată miercuri, Atalanta Bergamo a remizat pe teren propriu, scor 4-4, cu formaţia Torino FC. Au marcat: Luis Muriel (’17 – penalt, ’84 – penalti), Marten de Roon (’23) şi Mario Pasalic (’78) pentru gazde, respectiv Antonio Sanabria (’4), Sasa Lukic (’36 – penalti, ’63 – penalti) şi Remo Freuler (’67 – autogol), pentru oaspeţi.

Românul Valentin Mihăilă a fost rezervă la Atalanta.

Rezultate în partidele restante contând pentru etapa a 20-a:

Fiorentina – Udinese 0-4
Au marcat: Pablo Mari (’12), Deulofeu (’36), Walace (’90+1), Udogie (’90+5).

Atalanta Bergamo – Torino FC 4-4
Au marcat: Muriel (’18 – penalty, ’84 – penalty), de Roon (’23), Pasalic (’78) / Sanabria (’4), Lukic (’36 – penalti, ’63 – penalti), Freuler (’67 – autogol).

Bologna – Inter Milano 2-1
Au marcat: Arnautovic (’28), Sansone (’81) / Perisic (’3).

În clasament, după 34 de etape, conduce AC Milan, 74 puncte, urmată de Inter Milano, 72 puncte, SSC Napoli, 67 puncte, Juventus Torino, 66 puncte, AS Roma, 58 puncte etc.

Citeşte şi: Liga Campionilor / Liverpool s-a impus lejer cu Villarreal, în prima manşă a semifinalelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS