11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirko Pigliacelli vrea să-şi ia cetăţenia română! (VIDEO)

Mirko Pigliacelli vrea să-şi ia cetăţenia română! (VIDEO)

-

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, a răspuns astăzi câtorva întrebări venite din partea suporterilor, prin intermediul paginii de Facebook a clubului. Printre curiozităţile fanilor Ştiinţei s-a numărat şi ideea dobândirii cetăţeniei române, iar Mirko a avut un răspuns surprinzător.

„M-am gândit să-mi iau cetăţenia română şi am vorbit deja pentru lucrul acesta. O voi face şi cred că paşaportul va veni în iunie. Având paşaport românesc, sper să am şi eu şanse la naţională“, a spus Pigliacelli, care se află în ţara noastră din ianuarie 2019, iar contractul său cu Universitatea Craiova este valabil încă un sezon.

Mai mult, italianul se gândeşte chiar şi la o retragere la Craiova, când va veni vremea, fiind îndrăgostit de publicul din Bănie, pe care-l asemeană cu cel al formaţiei Napoli.

„Dacă s-ar întâmpla să mă retrag la Craiova… Cred că ar fi foarte frumos. Mi-aş dori lucrul acesta. Fanii noştri au ceva special şi nu pot să fac o comparaţie exactă. Toate echipele au suporteri, dar ai noştri sunt incredibili. Aşa cred eu! Dar dacă trebuie să fac o comparaţie cu cei din Italia cred că ar semăna cu galeria celor de la Napoli“, a spus Mirko.

Acesta a dezvăluit cum se relaxează în timpul liber, dar şi care au fost idolii copilăriei sale: „Îmi place să merg la pescuit. Îmi place foarte mult, mă relaxează. Când eram copil, portarul preferat de mine a fost Iker Casillas şi Angelo Peruzzi, portarul de la Lazio“.

Mirko Pigliacelli are 28 de ani, 1.84 metri şi este evaluat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Citeşte şi: „Leii“ sunt la putere în echipa primei etape din play-off / play-out. Vezi nominalizările LPF-ului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS