14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalYeni Malatyaspor l-a pus pe liber pe Marius Șumudică

Yeni Malatyaspor l-a pus pe liber pe Marius Șumudică

Rezultatele slabe înregistrate sub comanda lui Marius Şumudică au determinat conducerea clubului Yeni Matalyaspor să renunţe la serviciile antrenorului român. Anunţul a fost făcut astăzi, la două zile de la înfrângerea cu Karagumruk, 0-1. Acesta a fost cel de-al 13-lea meci consecutiv fără victorie pentru Yeni Malatyaspor în prima ligă a Turciei.

„Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, și să-i urăm succes în activitatea profesională”, a anunțat Yeni Malatyaspor.

Cu Şumudică pe bancă, Yeni Malatyaspor a înregistrat în toate competițiile trei victorii, patru remize și 10 înfrângeri. Şumi semnase cu Yeni în octombrie.

Pe de altă parte, Yeni Malatyaspor are probleme financiare. Şumudică afirma de curând că este neplătit de 3 luni, în timp ce fotbaliştii ar avea de primit banii pe 4 luni.

Yeni Malatyaspor ocupă ultimul loc în Turcia, cu 16 puncte acumulate în 23 de runde. Nou promovata este despărțită de 10 puncte de Giresunspor, formație care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în prima divizie.

Citeşte şi: Senegalul a câştigat în premieră titlul de campioană a Africii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS