10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă, transferat la Atalanta! Părțile s-au înțeles, lipsește anunțul oficial

Valentin Mihăilă, transferat la Atalanta! Părțile s-au înțeles, lipsește anunțul oficial

Fostul atacant al Universității Craiova, în prezent la AC Parma, Valentin Mihăilă, este la un pas de revenirea în Serie A! Și nu oriunde! La Atalanta, una dintre formațiile aflate pe „val“ în Italia și în Europa.

Presa italiană anunță că „Țintă“ a făcut deja vizita medicală la Atalanta, iar anunțul transferului de la Parma este iminent. În primă fază ar fi vorba despre un împrumut al fotbalistului român până în vară la Atalanta. Aceasta ar fi obligată să-l transfere apoi definitiv în luna iunie.

Jurnaliștii de la parmalive.com susțin că Parma va încasa între 12 și 13 milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă, cu bonusuri.

Iachini: „Îmi pare rău că l-am pierdut pe Mihăilă“

Antrenorul Parmei, Giuseppe Iachini, a declarat că regretă plecarea lui Valentin Mihăilă, care a fost decisă exclusiv de către club.

„Îmi pare rău că l-am pierdut pe Mihăilă, un jucător de calitate. Clubul a luat această decizie. L-am adus pe Simy, vom vedea ce va fi. Trebuie să ne concentrăm acum asupra meciurilor, să avem încredere. Cu siguranță vom mai face câteva transferuri“, a spus Iachini, pentru tuttomercatoweb.com, citat de Digi Sport.

Discuțiile pentru transferul lui Valentin Mihăilă la Atalanta au fost demarate în luna noiembrie, dar Parma a amânat să ofere un răspuns, potrivit calcioatalanta.it.

Cota lui Valentin Mihăilă este de 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt

Atalanta ocupă locul 4 în Serie A, după 22 de meciuri, și luptă pentru a-și asigura un loc în grupele Ligii Campionilor, așa cum s-a întâmplat în ultimele sezoane.

În plus, Atalanta este calificată și în 16-imile de finală ale Europa League și va înfrunta echipa greacă Olympiakos, pe 17 și 24 februarie.

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în octombrie 2020, după transferul de la Universitatea Craiova, pentru 9,1 milioane de euro.

În acest sezon, Mihăilă a reușit două goluri și o pasă decisivă în 13 meciuri pentru Parma, în Serie B.

Citește și: Chindia – Mioveni 0-0 / Luciditatea a lipsit cu desăvârșire în fața porții

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS