10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicolo Napoli a prins curaj: „Ne putem salva de la retrogradare!“

Nicolo Napoli a prins curaj: „Ne putem salva de la retrogradare!“

FCU Craiova a pierdut cu 3-2 partida cu Farul Constanța, de la Ovidiu, dar jocul din repriza a doua i-a dat curaj antrenorului oltenilor, Nicolo Napoli. Partida a avut loc luni seară și a contat pentru etapa 22 din Liga 1.

Am avut ocazii, am avut o minge de 2-1, dar s-a făcut 3-0. Felicit băieții pentru că în repriza a doua au făcut un joc bun, am făcut 3-2, am mai avut ocazii. Dacă prima repriză se termina 2-1, putea fi altul rezultatul final. Dar așa a câștigat Farul. Îmi place să fiu antrenor. Încercăm împreună cu suporterii, cu toți, să ne salvăm de la retrogradare. Cred că mai avem nevoie de un fundaș central și de un atacant. Avem nevoie și de Chițu, și de Enache, îi așteptăm. Avem o echipă bună și cred că ne putem salva de la retrogradare“, a concluzionat Nicolo Napoli.

Gică Hagi, supărat pe rezervele care au intrat

De partea cealaltă, antrenorul Farului, Gică Hagi, consideră că echipa sa a avut tot timpul jocul sub control.

„Până în minutul 60 am jucat un fotbal foarte bun, extraordinar. Am marcat trei goluri… După au venit schimbările, iar jucătorii care au intrat n-au adus nimic, din păcate. Să zicem că nici eu nu am fost inspirat sau nici ei n-au adus plusul de tehnică, tactică sau ce trebuiau să aducă. Acesta a fost punctul slab al nostru astăzi: schimbările. Sunt foarte nemulțumit de toți care au intrat. Meciul era la mână noastră. Pentru prima repriză, toți merită felicitați, au jucat foarte bine“, a spus Hagi.

„A fost puțină confuzie în echipă și de acolo au venit și golurile. Ne-am făcut meciul dificil, dar per total spun că meritam victoria. Sunt puncte importante și meritam să câștigăm. Ne-au dominat cât, câte minute? Da, poți să zici că ne-a trecut glonțul pe la ureche, dar noi am avut poate mai multe ocazii în repriza a doua decât în prima. Jucătorii au tratat fazele individual și se gândeau numai la gol. Am făcut contraatacuri destul de bine, însă nu am marcat“, a explicat antrenorul evoluția „marinarilor“ din repriza secundă.

Citește și: Liga 1 / Farul – FCU 3-2. Fiecare cu repriza ei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS