21.7 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Lucian Pretorian: „O să continuăm ce a fost bun şi o să îmbunătăţim acolo unde este cazul“

Exclusiv / Lucian Pretorian: „O să continuăm ce a fost bun şi o să îmbunătăţim acolo unde este cazul“

Centrul de Copii şi Juniori (CCJ) al clubului Universitatea Craiova intră în această iarnă într-o nouă etapă. La cârma academiei a fost numit Lucian Pretorian, fostul team-manager al echipei mari. Acesta a vorbit, cu Gazeta de Sud, despre noile sale sarcini de serviciu, dar şi despre modificările de la echipa a doua.

GdS: Felicitări, Lucian! Cum comentezi numirea ta la CCJ?

Lucian Pretorian: Mulţumesc! Este o provocare pentru mine şi am acceptat-o pentru că putem duce totul la un alt nivel. Poţi să iei un proiect dintr-un punct şi, cu ajutorul clubului, să speri să ajungi acolo unde nu am fost până acum. O să continuăm ce a fost bun şi o să îmbunătăţim lucrurile acolo unde este cazul.

GdS: Care ar fi obiectivele pe care ţi le-ai stabilit pentru partea a doua a sezonului?

Lucian Pretorian: Obiectivul primordial este creşterea sănătoasă a copiilor. Trebuie să ajungă la echipa mare, pentru că de asta suntem cu toţii aici. O să avem o grijă foarte mare de această ‘piramidă’ pe care o avem.

GdS: Dragoş Stăvaru (fostul manager al CCJ – n.r.) rămâne în club?

Lucian Pretorian: Da! Va fi alături de mine, un fel de team-manager, ca la prima echipă. Împreună vom acoperi toate echipele aflate sub tutela Centrului de Copii şi Juniori. Toată lumea ne va simţi aproape. Jucătorii nu se vor simţi niciodată singuri şi orice problemă o să le fie rezolvată sau ne vom da tot concursul ca să se întâmple asta.

A explicat numirile lui Corneliu Papură şi Dragoş Bon la „satelit“

GdS: Ce ne poţi spune despre numirea lui Corneliu Papură şi Dragoş Bon la echipa a doua?

Lucian Pretorian: Am decis să mergem cu acest cuplu de antrenori considerându-i un mix perfect. Este combinaţia perfectă între profesionalism şi comunicare. Eu cred foarte mult în acest cuplu de antrenori.

GdS: Alex Stoica (fostul principal al echipei secunde – n.r.) rămâne în club?

Lucian Pretorian: Lui Alex i s-a făcut o propunere şi el decide ce vrea să facă. Este un antrenor foarte apreciat de noi şi se doreşte colaborarea cu el, pentru că a făcut o treabă bună. Este un antrenor dedicat. Mai departe pot spune că este alegerea lui.

GdS: A apărut vreun alt obiectiv şi pentru echipa a doua ţinând cont de această mutare?

Lucian Pretorian: Obiectivul rămâne acelaşi: creşterea nivelului jucătorilor, astfel încât atunci când echipa mare are nevoie de cineva de la echipa a doua, acesta să meargă acolo şi să facă faţă.

GdS: Veţi continua să jucaţi la Liga 3 tot pe „Extensiv“? Întreb pentru că am văzut că a fost cumpărat stadionul…

Lucian Pretorian: Da, sigur! Sunt în litigiu, iar noi avem un contract valabil. Activitatea continuă în acelaşi mod.

GdS: Mai sunt modificări în organigrama CCJ? Mă refer la antrenori…

Lucian Pretorian: Nu, până la vară nu.

Citeşte şi: Papură revine în prim plan la „U” Craiova! L-a înlocuit pe Alex Stoica la „satelit”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

FCU Craiova va demara pregătirile pentru noul sezon pe...

Jucătorii echipei FCU Craiova vor avea aproximativ trei săptămâni...

ȘTIRI GdS