11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRapid a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Turcia

Rapid a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Turcia

Viitoarea adversară a Universităţii Craiova, Rapid Bucureşti, a fost învinsă, astăzi, cu scorul de 3-1 (3-0), de formaţia din liga a doua turcă Samsunspor. Acesta a fost cel de-al doilea joc amical disputat în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Antalya.

Conform paginii oficiale de Facebook a grupării giuleştene, golul echipei Rapid a fost înscris de Saifeddine Alami (’79), în timp ce Alexandru Dandea şi Antonio Dumitrescu au lovit bara. De partea cealaltă au marcat Berk Taskin (’11) şi Eraldo Cinari (’17, ’33).

Tehnicianul Mihai Iosif a folosit următorii jucători: Moldovan (’46, Drăghia) – Săpunaru (’65, Stănici), Dandea, D. Grigore (’30, Cr. Ignat) – Goge, Al. Albu (’80, A. Dumitrescu), Crepulja, Florică (’46, Demici) – R. Moise (’46, Alami), Bnou Marzouk (’46, Pănoiu), R. Ilie.

Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă pentru Rapid în Antalya. În primul test, giuleştenii au pierdut, scor 1-2, cu formaţia turcă de liga a treia Diyarbakirspor!

În ultimul meci din cantonamentul din Turcia, Rapid o va întâlni pe vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, pe 14 ianuarie.

Partida Universitatea Craiova – Rapid, din etapa 22 a Ligii 1, este programată sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: Elvir Koljic a „stins“ curiozităţile suporterilor Ştiinţei (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS