15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDoliu în lumea sportului din Turcia! Ahmet Calik a murit în accident de maşină

Doliu în lumea sportului din Turcia! Ahmet Calik a murit în accident de maşină

Tragedie în fotbalul din Turcia. Ahmet Calik (27 de ani) s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Românii Marius Șumudică și Florin Andone au transmis mesaje de compasiune pentru jucătorul lui Konyaspor.

Ahmet Calik, fundaș central la Konyaspor, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce se ducea la antrenament. Corpul său a fost găsit fără suflare în vehiculul distrus la marginea unui drum din Ankara.

Ajunși la fața locului tragicului accident, medicii nu au avut altceva ce să facă decât să constate decesul lui Ahmet Calik. În mașină nu se mai afla niciun alt pasager, iar poliția anchetează acum circumstanțele în care a murit fostul stoper.

Şumudică, cu gândul la famila lui Calik

Dispariția fulgerătoare a lui Ahmet Çalik l-a lăsat în stare de șoc pe Marius Șumudică. Antrenorul român al lui Malatyaspor a ținut să transmită un mesaj de încurajare familiei și apropiaților fotbalistului turc.

„Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familia, prietenii și colegii lui Ahmet Çalık, și de asemenea către cluburile pentru care a evoluat și către fanii turci. Am fost șocat să primesc vestea în această dimineață. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace”, a fost mesajul lui Marius Șumudică.

Calik era un fotbalist important în Super Lig. Fundașul a jucat pentru toate naționalele de juniori ale Turciei și a participat cu prima reprezentativă la Euro 2016, el îmbrăcând de opt ori tricoul selecționatei mari. Ahmet Çalik a evoluat, de-a lungul carierei, numai pentru trei cluburi, toate din Turcia.

După ce și-a terminat junioratul, a fost promovat la echipa de seniori a lui Genclerbirligi, unde a jucat în 109 partide în perioada 2011-2017. A urmat transferul la Galatasaray, pentru care a evoluat în 36 de meciuri între 2017 și 2020, apoi a trecut la Konyaspor, al cărei tricou a apucat să îl îmbrace în 40 de rânduri.

Citeşte şi: Manchester United s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS