16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / „U” Craiova – Paksi, scor 5-2. Alb-albaştrii s-au mişcat bine

Amical / „U” Craiova – Paksi, scor 5-2. Alb-albaştrii s-au mişcat bine

Universitatea Craiova a cunoscut succesul în partida amicală susţinută duminică seară, în Antalya, în faţa formaţiei FC Paksi. A fost 5-2 pentru elevii lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a fost primul test susţinut de olteni din această iarnă.

Alb-albaştrii au deschis scorul rapid, prin Paul Papp, cu o reluare de la 12 metri, după o centrare venită de pe stânga, din corner, a lui Cîmpanu (’2).

Până la pauză, oltenii au mai irosit o mare ocazie prin Andrei Ivan, apoi Koljic a majorat avantajul printr-un şut din marginea careului de 16 metri (’44).

După pauză, care pe care

La reluarea, Ştiinţa a făcut 3-0 prin Ştefan Baiaram, după o incursiune pe stânga, finalizată cu un şut la colţul lung (’56).

Ungurii au redus din diferenţă în minutul 63, după un şut de la 20 de metri.

La doar două minute, Paksi a făcut 3-2, după o centrare de pe dreapta în faţa porţii şi o reluare din marginea careului de 16 metri (’65).

Universitatea Craiova a revenit şi şi-a majorat diferenţa în minutuil 75, prin Ionuţ Vînă, cu un şut superb din marginea careului de 16 metri, mingea oprindu-se în vinclu.

La doar două minute, alb-albaştrii au făcut 5-2, prin Baiaram, după un assist al lui Markovic (’77).

Universitatea Craiova, prima repriză: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Brășfăleanu, Bancu – Roguljic, Screciu, Nistor – Cîmpanu, Koljic – Ivan.

Universitatea Craiova, repriza a doua: Lazar – Capățînă, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu – Crețu – Gustavo, Houri, Vînă, Baiaram – Markovic.

În următorul test, Universitatea Craiova o va întâlni pe Banik Ostrava, pe 14 ianuarie.

Citeşte şi: Chef Andrei Voica are mare grijă de alimentația alb-albaștrilor (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS