10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGică Craioveanu nu are încredere în Ladislau Boloni! „Nu ştiu dacă e antrenorul ideal“

Gică Craioveanu nu are încredere în Ladislau Boloni! „Nu ştiu dacă e antrenorul ideal“

Antrenorul Ladislau Boloni a venit în România pentru ultima rundă de negocieri cu reprezentanţii FRF pentru preluarea postului de selecţioner al României, rămas vacant după plecarea lui Mirel Rădoi. Numirea noului staff s-ar putea produce foarte curând, dar nu toată lumea priveşte cu ochi buni posibila numire a lui Boloni.

Directorul de imagine al formaţiei Universitatea Craiova, Gică Craioveanu, consideră că Ladislau Boloni nu poate avea soluţia de a scoate naționala din impas.

„E pierdut de realitatea fotbalului din România. E părerea mea, nu vreau să mă cert cu nimeni. Trebuia un antrenor tânăr, care să continue ce a făcut Mirel, care a schimbat jocul. Echipa națională a jucat bine, un fotbal diferit față de ce se juca pe timpuri. Eu am dubii, nu știu dacă e antrenorul ideal pentru echipa națională. Ok, are personalitate, e un fost jucător important. Dar cred că la echipa națională trebuia să vină cineva care să știe exact ce înseamnă acum fotbalul românesc”, a declarat Gică Craioveanu, la Digi Sport.

Ladislau Boloni a avut contact ultima dată cu fotbalul românesc în urmă cu 20 de ani. Atunci a preluat chiar naționala României! După doar un an, în vara lui 2001, a primit o ofertă de la Sporting Lisabona și a renunțat la națională chiar înaintea partidelor de baraj cu Slovenia.
În privinţa echipelor de club, Ladislau Boloni a antrenat doar în străinătate.

Citeşte şi: Oficialii Universității Craiova și Mihai Roman au reziliat contractul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS