17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBarca l-a împrumutat pe brazilianul Coutinho la Aston Villa

Barca l-a împrumutat pe brazilianul Coutinho la Aston Villa

Aston Villa l-a împrumutat de la FC Barcelona pe internaţionalul brazilian Philippe Coutinho, a anunţat clubul englez. Conform grupării de pe „Villa Park“, acordul cu FC Barcelona include şi o opţiune de cumpărare a jucătorului, la expirarea împrumutului, în vară.

Philippe Coutinho (29 ani) a petrecut anterior şase ani în Premier League, unde a jucat pentru FC Liverpool. „Cormoranii“ l-au vândut în ianuarie 2018 la FC Barcelona, în schimbul sumei de 120 milioane de euro (plus 40 milioane bonusuri de performanţă). Brazilianul nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor pe „Camp Nou“. Coutinho a fost împrumutat în sezonul 2019-2020 la echipa germană Bayern Munchen, apoi a revenit la Barca.

La Aston Villa, Coutinho va lucra sub comanda fostului căpitan al lui Liverpool, Steven Gerrard. Acesta a preluat echipa din Birmingham în luna noiembrie, după despărţirea de Glasgow Rangers.

În trei ani petrecuţi la FC Barcelona, brazilianul a disputat în total 106 meciuri, reuşind 25 de goluri şi 15 assist-uri.

Citeşte şi: Serie A / AC Milan a profitat de nervii romanilor şi s-a apropiat de liderul Inter

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS