10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova s-a despărţit de Marko Gajic! Sârbul nu a „desăvârşit apărarea“

FCU Craiova s-a despărţit de Marko Gajic! Sârbul nu a „desăvârşit apărarea“

Nou promovata FCU Craiova a început curăţenia în lot, iar primul cap căzut a fost cel al lui Marko Gajic. Originar din Belgrad, fundaşul central nu s-a integrat în defensiva grupării din Bănie, el fiind autorul mai multor gafe impardonabile, din care s-au primit goluri.

Marko Gajic a evoluat în 17 meciuri pentru FCU, bifând 530 de minute în total.

A fost unul dintre jucătorii care au decepţionat, ţinând cont de prezentarea pompoasă făcută de către conducătorii lui FCU în momentul sosirii.
„Fundașul central, de 1.90 înălțime, proaspăt convocat în naționala Serbiei, în această iarnă, are 116 meciuri în prima ligă din Serbia și este cel care va desăvârși apărarea echipei”, se arata în anunțul oltenilor de pe Facebook.

„FCU a reziliat unilateral contractul cu fundașul central Marko Gajić. Mult succes în următoarele provocări, Marko!“, au notat luni seară, pe Facebook, oficialii clubului patronat de familia Mititelu.

Marko Gajic a mai evoluat în cariera sa doar la formaţii din Serbia: Pazova, OFK Belgrad, Javor-Matis, Olimpija și Vozvodac. El este evaluat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

Marko Gajic este primul jucător la care renunţă FCU. La capitolul sosiri, Mititelu l-a convins pe mijlocaşul Gabi Enache să semneze şi l-a readus antrenor pe Nicolo Napoli, dar italianul nu a parafat încă nimic.

Citeşte şi: Nicolo Napoli a răspuns pozitiv la chemarea lui Mititelu! A 8-a oară!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS