10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalInter Milano „trage“ de fundaşul german Matthias Ginter

Inter Milano „trage“ de fundaşul german Matthias Ginter

Campioana en-titre a Italiei, Inter Milano, este interesată de serviciile fundaşului german Matthias Ginter, legitimat în prezent la Borussia Monchengladbach. „Nerazzurrii“ i-ar fi oferit jucătorului peste 4 milioane euro pe an, propunându-i un contract valabil timp de 4 sezoane. Fundaşul german nu a oferit încă un răspuns, informează Agerpres.

Sky Sport Italia menţionează că oficialii clubului italian sunt în discuţii cu agentul fotbalistului, sperând să-l aducă pe acesta pe Stadio „Giuseppe Meazza“.

„Am decis să nu-mi reînnoiesc contractul“

Fundaşul internaţional german Matthias Ginter (27 de ani) nu-şi va reînnoi contractul cu Borussia Monchengladbach. Înțelegerea  va expira în vara anului 2022, după 5 ani petrecuţi la gruparea din Bundesliga.

„Ca urmare a unor îndelungi reflecţii, eu am decis să nu-mi reînnoiesc contractul, care ar urma să dureze până în această vară“, a indicat jucătorul într-un comunicat publicat pe contul său de Instagram.

„După 5 ani formidabili la Borussia Monchengladbach, eu am decis să urmez o altă cale în cariera mea pentru dezvoltarea personală şi profesională“, a adăugat acesta.

„Datorez mult Borussiei“

Fundaşul a venit la Monchengladbach în 2017. A fost cumpărat de la Dortmund pentru 17 milioane euro.

„Datorez mult Borussiei şi voi păstra mereu echipa şi suporterii săi minunaţi în inima mea“, a punctat Matthias Ginter, care este evaluat de Transfermarkt la 24.000.000 de euro.

Ginter a debutat în 2014 la naţionala Germaniei, cu care a cucerit un titlu de campion mondial şi a acumulat 46 de selecţii.

Borussia Monchengladbach traversează o perioadă dificilă, aflându-se la doar două puncte distanţă de prima retrogradabilă, VfB Stuttgart.

La rândul său, Inter Milano este lider la zi în Serie A, cu 46 puncte după 19 etape. Pe 6 ianuarie, „nerazzurri“ vor juca în etapa a 20-a în deplasare, cu Bologna (locul 10).

Citește și: „Leii“ urează suporterilor „La mulţi ani!“, multă sănătate şi realizări în toate (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS