33.1 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRalf Rangnick sugerează renunţarea la Cupa Ligii Angliei

Ralf Rangnick sugerează renunţarea la Cupa Ligii Angliei

Antrenorul echipei Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a sugerat că ar trebui renunţat la disputarea Cupei Ligii Angliei, informează Agerpres. Asta în contextul unui program competiţional extrem de încărcat pentru formaţiile din Premier League.

În prezent, situaţia este şi mai complicată în fotbalul britanic din cauza reizbucnirii focarelor de Covid, cu varianta „Omicron“.

Manchester United nu a mai jucat din 11 decembrie din cauza cazurilor de coronavirus din cadrul lotului.

„Ştiu că este o tradiţie în Anglia să joci de Boxing Day. Cred că ar trebui să respectăm această tradiţie, dar ar putea fi alte două probleme care au fost discutate în trecut. Anglia este singura ţară din primele cinci ligi din Europa care joacă două competiţii de cupe Cupa Angliei şi Cupa Ligii. În Franţa a fost la fel, dar s-a renunţat la una dintre ele. Cred că şi aici s-ar putea lua în discuţie această situaţie. Ştiu că disputarea Cupei Ligii ajută echipele din eşaloanele inferioare. Dar aici apare problema meciurilor foarte multe pe care le au de disputat cluburile din Premier League“, a spus Rangnick.

Manchester United se află în prezent pe locul 6 în Premier League după 18 etape, cu două meciuri mai puţin disputate, la 11 puncte de podium. 

Citește și: „Leii“ vă urează tuturor „Crăciun fericit!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS