13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Mioveni 0-0 / Vlad Achim: „Mingea nu a intrat în poartă“

FCU – Mioveni 0-0 / Vlad Achim: „Mingea nu a intrat în poartă“

Mijlocașul formației FCU Craiova, Vlad Achim, a pus remiza cu Mioveni pe seama neșansei. El a explicat și motivul pentru care echipa sa se regăsește în subsolul clasamentului Ligii 1.

„În mare parte am dominat acest joc. Am avut destul de multe ocazii, dar, din păcate, mingea nu a intrat în poartă. Trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt. Avem foarte mult de muncit în continuare. Eu cred că a fost o inconstanță în meciuri. Am făcut jocuri bune, apoi au urmat o serie de meciuri mai puțin bune. Dacă reușim să fim o echipă constantă, care să joace meci de meci la fel, cu aceeași mentalitate, abia atunci putem deveni o forță. Deocamdată am avut aceste fluctuații și ne-au costat destul de mult“, a explicat Achim.

„Vom încerca să facem o echipă bună!“

Vlad Achim nu a comentat mesajul suporterilor și a afirmat că FCU are potențial și prin muncă va scăpa de grijile retrogradării.

„Este dreptul lor să fie supărați. Noi suntem cei mai supărați, împreună cu oamenii din conducere, pentru că ne doream mult mai mult. Și tot noi trebuie să o scotem la capăt. O să vedem ce va fi din ianuarie. Avem mult de muncă și nu vom renunța la luptă. Vom încerca să facem o echipă bună! Eu cred că, până la urmă, am terminat bine ca joc și chiar ca rezultate. Trebuie să continuăm la fel și să îmbunătățim ce putem în această pauză competițională“, a afirmat Achim.

Întrebat dacă ar trebui să rămână la timonă interimarul Dan Vasilică, Vlad Achim a spus: „Asta este decizia conducerii, iar noi nu trebuie decât să ne facem datoria“.

Citește și: FCU – Mioveni 0-0 / Sorin Bușu: „Am încercat până la capăt să găsim o breșă“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS