5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMediaș – „U“ Craiova 1-1 / Andrei Ivan: „Nu știu ce se întâmplă cu noi“

Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Andrei Ivan: „Nu știu ce se întâmplă cu noi“

Andrei Ivan, omul grație căruia Universitatea Craiova a obținut un punct la Mediaș, a recunoscut că echipa sa nu arată deloc cum ar trebui, dar speră ca lucrurile să se schimbe după vacanță.

„Sunt supărat, pentru că nu am luat toate cele 3 puncte. Nu știu ce se întâmplă cu noi. Suntem căzuți și trebuie să ne revenim din acest impas. Când vom reveni din vacanță trebuie să ne antrenăm și să pregătim bine cealaltă parte din campionat. Trebuie să arate altfel echipa! Când intrăm pe teren trebuie să marcăm foarte multe goluri“, a spus Andrei Ivan, la DigiSport.

„Nu m-am așteptat la asta (la seria de 7 meciuri fără victorie – n.r.), dar orice este posibil. Am avut multe meciuri în mână, nu le-am câștigat. Am avut multe ocazii, dar nu am băgat-o în poartă. Am vorbit mereu între noi despre cele întâmplate. Ne încurajăm, dar degeaba vorbim în vestiar dacă nu intră mingea în poartă“, a completat „Jdechi“.

Întrebat dacă este interesat de titlul de golgheter, Andrei Ivan a spus: „Da, bineînțeles! Îmi dă moral să marchez în fiecare meci, iar asta contează și pentru echipă, pentru că o ajut“.

Citește și: Mediaș – „U“ Craiova 1-1 / Nu știm ce antrenați, dar fotbal nu prea jucați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS