11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDan Vasilică, după victoria cu Chindia: „E o alinare pentru viitor“

Dan Vasilică, după victoria cu Chindia: „E o alinare pentru viitor“

Antrenorul formaţiei FCU Craiova, Dan Vasilică, s-a arătat extrem de bucuros pentru victoria de la Ploieşti, 3-0 cu Chindia Târgovişte.

„S-a văzut că, chiar dacă aveam un avantaj, a intervenit un instinct de conservare. Am simţit teama. Aveau teamă de succes, pentru că nu au avut un parcurs foarte bun. Mă bucur că am reuşit să avem o victorie frumoasă. E o alinare pentru viitor. Dacă a fluierat trebuia mers mai departe. Dar nu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat (legat de penaltiul repetat de Claudiu Bălan – n.r.). Este frustrant, dai gol te bucuri şi după? A fost o încărcătura mare. Este frustrant, dai gol te bucuri şi după? A fost o încărcătura mare“, a declarat Vasilică, la Look Sport.

„Ne doream victoria mai mult decât oricând. Am rămas în urmă şi ne doream aceste trei puncte. Îmi place jocul echipei, îmi da speranţe. Nu trebuie să ne amăgim totuşi. Eu o să mai stau pe banca tehnică dacă nu vine un nou antrenor… Tot eu o sa rămân şi la următorul meci. E greu pentru toată lumea. Sunt jucători în vestiar care nici nu ştiu să se bucure. A fost o atmosferă apăsătoare. Nu ne îmbătăm cu apă rece“, a completat Dan Vasilică.

Citeşte şi: În sfârşit, victorie pentru FCU! Elevii lui Vasilică au făcut-o pe Chinchia mică

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS