22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Clinceni 1-2 / Mogoșanu: „Ăștia suntem, asta jucăm, atât merităm!“

FCU – Clinceni 1-2 / Mogoșanu: „Ăștia suntem, asta jucăm, atât merităm!“

Portarul formației FCU Craiova, Sorin Mogoșanu, a fost foarte afectat de înfrângerea suferită vineri, pe teren propriu, 1-2 cu Academica Clinceni.

„Situația devine din ce în ce mai grea pentru noi. E frustrant, dar suntem o echipă. Toți câștigăm, toți pierdem. Asta este, sunt lucruri care se întâmplă la fotbal. Nimeni nu e perfect și cu toții putem greși. E păcat! Am încercat să jucăm fotbal, de așa s-a și luat primul gol… Dacă nici cu Clinceniul nu ataci… Cu tot respectul față de ei, dar dacă și cu ei le bubuim, atunci nu mai jucăm fotbal cu nimeni. Toată lumea e dezamăgită și are capul în pământ. Nu mai e nimic de zis. Galeria a fost alături de noi, dar ce era să facă? Să ne aplaude?“, a comentat portarul echipei FCU, la Digi Sport.

„Nu avem nicio scuză“

„Dacă ne impuneam, altfel stăteau lucrurile. Dar nu reușim să câștigăm și să ieșim din pasa asta. Nu știu ce se întâmplă și nu știu cum am putea să ieșim. Trebuie să strângem rândurile! Sunt foarte deamăgit și mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Încă nu e nimic pierdut, mai sunt o grămadă de etape, urmează play-out-ul… Probabil că o victorie ne-ar descătușa, dar nu știm când o vom obține“, a completat Sorin Mogoșanu.

Întrebat de vânzarea clubului, Sorin Mogoșanu a spus că echipa a fost afectată de declarațiile lui Adiță Mititelu: „Ce a apărut în presă, asta am știut și noi. Ne-a afectat, dar nu avem nicio scuză. Ăștia suntem, asta jucăm, atât merităm în momentul de față!“

Citește și: FCU – Clinceni 1-2 / Eugen Trică: „Situația devine din ce în ce mai complicată“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS