12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf le bate obrazul ilfovenilor: „Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol“

Reghecampf le bate obrazul ilfovenilor: „Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol“

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a condamnat decizia conducerii clubului din Voluntari, pentru preţul exagerat al biletului la meciul de sâmbătă: 100 de lei tichetul.

„Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade. Îmi pare rău că aud asta. Nu cred că este normal. Fotbalul este pentru fani… Este dreptul celor de la Voluntari să pună orice preţ, dar vorbim de nişte oameni care vin doar să susţină echipa, vin să vadă fotbal. Sunt oameni care muncesc zi de zi pentru un salariu care, ştiţi foarte bine, nu este foarte mare. Pentru ei, un meci de fotbal este o relaxare, un moment unde pot ieşi din acest mediu unde sunt foarte multe probleme. Este păcat! Nu ştiu de ce se recurge la asemenea metode. Ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol“, a spus Reghecampf.

„Nu se joacă locul Craiovei pe podium“

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova este programată sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu“ şi contează pentru etapa a 19-a din Liga 1. Reghe ştie că va fi un meci greu, dar exclude eşecul.

„Nu se joacă locul Craiovei pe podium. Se joacă un meci între două echipe care se bat pentru locul 3. Este o diferenţă între noi şi Voluntari, pe care sperăm să o anulăm până în pauza din decembrie şi să ajungem totodată cât mai aproape de cele două echipe din faţă. Va fi un meci greu, tot respectul meu pentru cei din Voluntari pentru parcursul avut. Dar eu am mare încredere în echipa noastră şi vom merge acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Avem mare nevoie în momentul de faţă. Eu sunt foarte încrezător!“, a comentat Reghe.

Citeşte şi: Voluntari – „U“ Craiova / Reghecampf şi Gustavo au prefaţat meciul din Ilfov (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS