7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOltenii își pun cenușă în cap. Cârțu a răbufnit, Nistor și-a „înțepat“ colegii

Oltenii își pun cenușă în cap. Cârțu a răbufnit, Nistor și-a „înțepat“ colegii

Universitatea Craiova a pierdut cu FCSB în prelungiri, șansele de a cuceri titlul s-au diminuat considerabil, iar supărarea s-a instalat în tabăra olteană.

Sorin Cârțu: „Nu poți să țipi la ei?“

Președintele Științei, Sorin Cârțu, nu înțelege cum s-a luat golul 3, din prelungiri și îl acuză pe experimentatul Marius Constantin că nu și-a mobilizat colegii cum ar fi trebuit.

Când pierzi sau câștigi în minutul 90, e vorba de șansă. Totul a culminat cu superficialitatea asta, la golul trei. Măcar se termina egal, nu poți să-i lași așa. N-am înțeles. Avem și un jucător de 36 de ani, pe Marius Constantin… Chiar nu poți să țipi la ei, să îi mobilizezi la ultima fază? Să nu iei gol… Luam și noi un punct!“, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

„Nu e bine să intre în discuții de tipul ăsta. Nu vorbim despre valoare. Eu nu mă apuc să caracterizez jucătorii la televizor. Eu vorbesc doar dacă mă întreabă domnul Rotaru, îmi dau cu părerea, dar nu în public“, a mai spus Cârțu.

Dan Nistor: „Poate unii nu au valoare să fie la clubul acesta!“

Din rândul jucătorilor, mijlocașul Dan Nistor nu s-a ferit să pună o „etichetă“ în privința unora dintre colegii săi, dar fără să numească.  

„Nu am jucat totul sau nimic. Ratăm foarte ușor. Primele două goluri le-am dat noi (n.r. – ale lui FCSB)! Nu cred că ne-au surprins cu aproape nimic. Nu cred că meritam să pierdem în această seară. Am zis-o și după meciul cu FC Argeș. În primul rând trebuie să ne gândim despre calificarea în play-off. Acum avem o distanță destul de mare față de primele două locuri. În fotbal se poate întâmpla orice.

Trebuie să fii concentrat 90 de minute. Poate unii nu au valoare să fie la clubul acesta! Este un club mare și e presiune imensă. O să se tragă linie în iarnă, să vedem cine pleacă, cine rămâne. Așa nu putem să continuăm, e a treia înfrângere. Sunt convins că patronul e dezamăgit, iar antrenorul nu are nicio vină. Nu poate să bage el mingea în poartă“, a spus Dan Nistor.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB 2-3 / Reghecampf: „Nu meritam să pierdem!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS