26.8 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalFC Argeș – „U“ Craiova 3-2 / Reghecampf: „Nu meritam să pierdem“

FC Argeș – „U“ Craiova 3-2 / Reghecampf: „Nu meritam să pierdem“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, consideră că alb-albaștrii au pierdut nemeritat în Trivale.

Întotdeauna e dificil să discuți după meci. A fost un meci frumos, ambele au încercat să câștige. Cred că și în 10 oameni ne-am creat multe șanse, am avut și ghinion. Nu comentez posibilele greșeli de arbitraj. Reacția jucătorilor mei a fost foarte bună, devotamentul, lupta, ocaziile. Ce este foarte rău pentru noi este rezultatul. Nu meritam să pierdem! Greșeli mari mai ales la golul doi, trebuia să jucăm simplu, mai ales că eram în 10 oameni. Dar sunt jucători tineri, care au nevoie de jocuri, de experiență și vor crește“, a spus Reghecampf.

„Nu avea voie să facă asta!“

El nu a dorit să comenteze maniera de arbitraj a lui Marian Barbu.

Am jucat normal, am jucat cum trebuia să jucăm. Nu aveam ce să schimbăm în minutul 14, pentru că niciun jucător nu era obosit. Ante și-a făcut treaba, a jucat foarte bine în poziția lui Crețu. Înainte marcase un gol foarte frumos. Deci nu cred că erau motive să schimbăm în minutul 14. Probabil că, dacă aveam mai multă inspirație la primul galben, trebuia să-l scot pe Crețu, dar nu cred că există vreun antrenor care să schimbe un jucător cu experiența lui Crețu în minutul 8. Cei care vor discuta despre arbitraj trebuie să analizeze foarte bine faza. Eu cred că a atacat mingea, probabil că l-a lovit și pe Fatai. Dar, la experiența lui, nu avea voie să facă asta la mijlocul terenului. Era într-o zonă nepericuloasă, putea să tatoneze, să îl lase“, a comentat „Reghe“.

Citește și: FC Argeș – „U“ Craiova 3-2 / Dezamăgitor! Alb-albaștrii s-au întrecut în greșeli și au rămas cu mâna goală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS