12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf, dezamăgit: „N-am ce să scot în evidenţă din partea noastră“

Reghecampf, dezamăgit: „N-am ce să scot în evidenţă din partea noastră“

Universitatea Craiova a pierdut la Farul cu 1-0, oferind o a doua repriză cu mult sub aşteptări. La finalul partidei de la Ovidiu, antrenorul Ştiinţei, Laurenţiu Reghecamf, s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi, în special a celor care au intrat pe parcurs.

„A fost un joc foarte slab făcut de noi. La gol a fost o fază în care, dacă nu mă înşel, au fost trei sau patru greşeli pe care le facem simultan. N-am ce să scot în evidenţă din partea noastră. N-am avut determinare, n-am avut ambiţie şi în momentul când am avut anumite faze nu le-am fructificat. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus absolut nimic. Ba, mai mult, au adus un minus. O să discut cu jucătorii, o să analizăm acest joc, pentru că nu este normal ce s-a întâmplat. Veneam după o perioadă bună… Dar se întâmplă, ăsta-i fotbalul. Nu mă interesează că a fost mai bună prima repriză, pentru că fotbalul se joacă pe goluri. Şi dacă ai o zi mai slabă nu ai cum să pierzi un asemenea meci. Au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuia şi le vom analiza“, a spus Reghecampf.

„Aveam nevoie de cele 3 puncte“

„Eu am pregătit jucătorii şi i-am atenţionat după fiecare etapă că indiferent ce ai făcut acum o săptămână nu mai contează. La fiecare partidă trebuie să fii concentrat, motivat, să dai mai mult, pentru că adversarii se vor pregăti mult mai bine, vor fi mult mai ambiţioşi. Astăzi, cei de la Farul au avut un pic mai multă ambiţie decât noi. Am încercat să introduc jucători proaspeţi, care să facă diferenţa. Din păcate nu ne-a ieşit. Aveam nevoie de cele 3 puncte şi de aceea sunt puţin dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat pe teren. În fotbal şi, în general, în viaţă nimic nu este simplu. Trebuie să munceşti, să te sacrifici, să fii serios, pentru că altfel fotbalul te pedepseşte. Va fi o pauză cu multă muncă şi, probabil, mult stres pentru toată lumea“, a completat Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi: Liga 1 / Farul – „U“ Craiova, scor 1-0. „Lei“, doar o repriză!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS