6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Academica Clinceni a depus cerere de intrare în insolvenţă la Tribunalul Ilfov

Liga 1 / Academica Clinceni a depus cerere de intrare în insolvenţă la Tribunalul Ilfov

Clubul Academica Clinceni a înregistrat o cerere de intrare în procedura de insolvenţă la Secţia Civilă a Tribunalului Ilfov, conform portalului instanţelor de judecată din România.

Cererea depusă de Asociaţia ACSFC Academia Clinceni Ilfov a fost înregistrată în 26 octombrie, informează Agerpres. Tribunalul Ilfov urmează să stabilească în perioada următoare data primei şedinţe în cadrul acestui dosar (numărul 2761/93/2021) şi ulterior să hotărască deschiderea procedurii de insolvenţă.

ACSFC Academia Clinceni, asociaţia care administrează clubul Academica Clinceni din Liga 1, a fost susţinută în ultimii ani de Primărie. De la începutul noului sezon se confruntă cu mari probleme financiare. Gruparea are în prezent restanţe de peste patru luni la plata salariilor către jucători, antrenori şi ceilalţi angajaţi.

Academica Clinceni, club care s-a calificat în sezonul trecut în play-off-ul Ligii 1, se află în prezent pe ultimul loc al clasamentului, cu doar trei puncte după 13 etape disputate.

Academica este al doilea club din Liga 1 care va intra în insolvenţă, după FC Dinamo Bucureşti. În ultimii ani au mai trecut prin proceduri de insolvenţă cluburi precum Dinamo (prima oară), CFR Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti etc.

Citeşte şi: Andrei Ivan, dorit de Galatasaray. Vezi când ar putea avea loc transferul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS