5.8 C
Craiova
marți, 30 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB nu se prezintă la Voluntari şi pierde la „masa verde“ duelul din Cupă

FCSB nu se prezintă la Voluntari şi pierde la „masa verde“ duelul din Cupă

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a confirmat, luni seară, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, că partida FC Voluntari – FCSB, programată miercuri, de la ora 21:00, în optimile de finală ale Cupei României, nu se va mai disputa! Această decizie vine după ce clubul oaspete a anunţat că nu se poate prezenta din cauza numărului mic de jucători valizi.

„Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura. Meciul, programat iniţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere ‘Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022’, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021″, se arată pe federaţie.

FRF informează că acest caz urmează a fi judecat de Comisia de Disciplină.

În aceste condiţii, formaţia antrenată de Edward Iordănescu va pierde la „masa verde“ cu scorul de 0-3, rezultat ce va trebui omologat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, iar în sferturile de finală se va califica FC Voluntari.

FCSB ar fi avut suficienţi jucători pentru a disputa meciul dacă acesta ar fi fost programat joi, când trei dintre jucătorii infectaţi, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea vor ieşi din izolare.

FCSB nu a putut disputa nici partida cu Farul Constanţa, care trebuia iniţial să aibă loc duminică, la Ovidiu, în etapa a 13-a a Ligii I, ea fiind amânată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru 4 noiembrie (ora 17:30).

Citeşte şi: Liga 1 / Andrei Ivan, singurul „leu“ din echipa etapei a 13-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Varianta Omicron, detectată în Olanda înainte de zborurile din...

Varianta Omicron a SARS-CoV-2 a fost detectată în Țările...

ȘTIRI GdS