12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / CSO Filiaşi şi Hermannstadt deschid „balul“ din optimi

Cupa României / CSO Filiaşi şi Hermannstadt deschid „balul“ din optimi

Deşi a avut un parcurs oscilant în Liga 3, seria 6, CSO Filiaşi şi-a câştigat respectul în Cupa României, unde a eliminat, pe rând, formaţiile CS Cârcea, Vediţa Coloneşti, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi UTA Arad. Gruparea doljeană se află în faţa unei noi provocări în competiţia KO, urmând să dea piept în optimile de finală cu AFC Hermannstadt. Partida este programată mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Orăşenesc“.

„Este o nouă partidă din care noi avem numai de câştigat, pentru că întâlnim echipa neînvinsă a Ligii a 2-a. Este o echipă care îşi doreşte promovarea şi după spusele preşedintelui lor şi câştigarea Cupei. E clar că ne aşteaptă o partidă cu un adversar foarte bun, cu jucători cu mare experienţă la nivelul Ligii 1, dar şi noi suntem pregătiţi. Ştim ce ne aşteaptă şi cred că băieţii vor demonstra că au valoare. Vor încerca să încânte telespectatorii, pentru că, după cum ştiţi, timp de o lună suporterii nu au voie pe stadioane. Am pregătit partida din toate punctele de vedere, ştim ce ne aşteaptă. O să încercăm să ne facem jocul nostru ofensiv, cu care v-am obişnuit, şi sperăm ca după partidă să ne putem bucura din nou“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru Gazeta de Sud.

Partida CSO Filiaşi – AFC Hermannstadt va fi arbitrată de Mircea Ardelean (Arad). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Doru Zamfir (Slatina), respectiv de rezerva Mihail Sebastian Lastun (Vâlcea). Observatori au fost desemnaţi Mihai Lăzărescu (Târgu Jiu) şi Cristina Babadac (Alexandria).

Cupa României – optimi de finală

Marţi, 26 octombrie:
ora 15.00: CSO Filiaşi – AFC Hermannstadt
ora 18.00: Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte
ora 21.00: Dinamo – FC Argeş
Miercuri, 27 octombrie:
ora 18.00: Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
ora 21.00: FC Voluntari – FCSB
Joi, 28 octombrie:
ora 15.00: AFC Buzău – Dunărea Călăraşi
ora 18.00: FCU Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe
ora 21.00: Poli Timișoara – Rapid

Citeşte şi: Liga Elitelor / Weekend de vis şi de repetat pentru Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS