11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Clinceni / Alb-albaştrii s-au alăturat campaniei „Adoptă fericire”

„U“ Craiova – Clinceni / Alb-albaştrii s-au alăturat campaniei „Adoptă fericire”

Oficialii Universităţii Craiova şi SC Salubritatea Craiova SRL au bătut palma şi anunţă că alb-albaştrii se vor implica în campania „Adoptă fericire“. Mai exact, Nicuşor Bancu şi colegii săi vor intra pe teren, la meciul cu Academica Clinceni, însoţiţi de prieteni patrupezi de la Adăpostul canin Craiova.

„Cățeii fără stăpâni din Adăpostul Canin Craiova vor intra pe teren luni, la meciul cu Academica Clinceni, alături de fotbaliști. Prin această acțiune realizată în parteneriat cu SC Salubritate Craiova SRL, tu vei avea șansa să îi adopți și, astfel, să schimbi viața celor mai apropiați prieteni ai omului.

Clubul Universitatea Craiova s-a implicat, de-a lungul timpului, în mai multe cauze legate de comunitatea locală. Acum a sosit momentul să punem vizibilitatea Științei și în slujba iubitorilor de animale. Noi am făcut primul pas, pe al doilea sperăm să îl faci tu și să adopți un cățel iubitor, care să-ți umple inima de bucurie.

Toți cățeii care vor fi prezenți pe stadionul ‘Ion Oblemenco’ sunt sociabili, deparazitați, vaccinați și disponibili pentru adopție chiar în seara meciului. Pentru alte adopții, cei interesați pot accesa site-ul www.adapostcanin-craiova.ro, de unde pot afla mai multe informații despre întreaga procedură.
AdoptaFericire“, se arată într-un comunicat al Ştiinţei.

La rândul său, SC Salubritatea Craiova SRL precizează:

„Colaborarea dintre cele două entități este concretizată într-un protocol cu o durată de 12 luni (…) Reamintim faptul că persoanele care doresc să ia acasă un câine fără stăpân din Adăpostul canin Craiova (situat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă) pot veni în acest centru în orice zi a săptămânii. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta și duminica între orele 11.00 și 13.00. Accesul în incinta adăpostului și adopția se fac numai în baza actului de identitate“.

Partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni este programată luni, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“ şi contează pentru etapa a 12-a din Liga 1.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Clinceni / Gigi Ciurea: „Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS