11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Adrian Mutu: „Am avut o atitudine corectă“

Cupa României / Adrian Mutu: „Am avut o atitudine corectă“

FCU Craiova s-a calificat în optimile Cupei României, după victoria la limită, de pe „Ilie Oană“, 1-0 cu Petrolul Ploiești. La finalul meciului, antrenorul oltenilor, Adrian Mutu, a concluzionat că jocul nu putea avea alt deznodământ ținând cont de modul cum s-au derulat lucrurile pe teren.

„E importantă victoria pentru moral și pentru avansarea în Cupă. Trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritat, zic eu, dar atunci când lipsesc rezultatele te legi de orice victorie. E o echipă foarte bună Petrolul, nu degeaba e pe primul loc în Liga 2. Au avut un ritm de Liga 1. Azi am fost mult mai atenți pe fazele fixe. În rest, nu cred că au avut situații clare de a marca. Foarte puține ocazii, în rest am închis bine jocul. Spre sfârșitul jocului i-am lăsat puțin să iasă de acolo în speranța că îi vom prinde și vom marca golul doi. Am avut o atitudine corectă și îi felicit pe băieți. De mâine ne gândim la Botoșani, trebuie să luăm puncte și în campionat“, a declarat „Briliantul“.

„Le-am spus să joace mai relaxat“

„Băieții mei se exprimă cu trac și nu reușesc să facă astfel de faze așa cum au reușit în seara asta. Le-am spus mereu să joace mai relaxat, pentru că au calitatea foarte bună. S-a văzut și la golul marcat – o serie de pase frumoase și un șut pe măsura lui Ondaan.

O atmosferă foarte frumoasă. Știu cum sunt suporterii de la Ploiești, de aceea i-am și salutat la sfârșitul meciului și mă bucur că au reacționat într-un mod pozitiv. Îi așteptăm în Liga 1, la ce suporteri au, merită. Mă bucur pentru acest lucru. Merită felicitați pentru atmosfera făcută, pentru parcursul din acest campionat. Lee urez baftă pe viitor“, a mai spus Mutu.

Citește și: Cupa României / Petrolul – FCU 0-1. Ondaan a rezolvat meciul de pe „Ilie Oană“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lot de sos de maioneză, retras din magazine din...

Un lot de sos de maioneză este retras din...

ȘTIRI GdS