24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞtefan Vlădoiu, luat la întrebări de suporteri. Vezi unde ar vrea să joace!

Ştefan Vlădoiu, luat la întrebări de suporteri. Vezi unde ar vrea să joace!

-

Fundaşul formaţiei Universitatea Craiova, Ştefan Vlădoiu, a acordat un scurt interviu site-ului oficial al grupării din Bănie. Apărătorul dreapta a fost solicitat cu întrebări de către suporterii Ştiinţei. Aceştia nu au vizat un meci anume, ci au fost interesaţi de trecutul şi aspiraţiile tânărului fotbalist.

Rareş Florin: Cine te sprijină în cariera de fotbalist?
Ştefan Vlădoiu: Familia mă sprijină foarte mult. Din prima zi de când am venit la Craiova şi până în momentul de faţă au fost şi sunt aproape de mine şi mă susţin din toate punctele de vedere.

Laurenţiu Oprea: Care este idolul tău din Craiova Maxima?
Ştefan Vlădoiu: Nicolae Negrilă, chiar dacă nu l-am văzut jucând pe viu. Foarte multă lume mă aseamănă cu dânsul. Este preferatul meu“

Constantin Cătălin Nica: Cine te-a ajutat să debutezi la Universitatea Craiova?
Ştefan Vlădoiu: Gigi Mulţescu, undeva prin 2016, într-o deplasare la Astra Giurgiu, unde am câştigat cu 2-1.

Ionuţ Daniel Măgureanu: Care a fost cel mai dificil adversar de marcat în Liga 1?
Ştefan Vlădoiu: Adversari dificili au fost mai mulţi. Dar cred că adversarul ţi-l faci tu dificil, în funcţie de cum te prezinţi la meciul respectiv. Dacă eşti ok din punct de vedere fizic, etc. Dacă tu îţi faci treaba, cred că niciun adversar nu este atât de puternic încât să nu poţi să-i faci faţă.

Răzvan Petre: În ce campionat puternic ai vrea să evoluezi în viitor şi de ce?
Ştefan Vlădoiu: Nu am un campionat preferat. Dar dacă ar fi să aleg ar spune cel din Anglia, pentru că este un campionat puternic, unde se pune foarte mult accent pe pregătirea fizică şi se lasă jocul liber. Cred că acolo m-aş adapta cel mai bine.

Lyes Houri şi Valerică Găman vin astăzi la mall

Supoterii Universităţii Craiova se pot întâlni astăzi cu noua achiziţie a clubului, mijlocaşul Lyes Houri, dar şi cu fundaşul Valerică Găman. Cei doi fotbalişti ai Ştiinţei vor fi prezenţi astăzi, de la ora 19.45, la magazinul oficial din incinta „Electroputere Mall“.

Lyes Houri vor fi la dispoziţia fanilor pentru autografe şi poze şi vor vinde bilete fanilor pentru jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul cu covăsnenii este programat luni, 13 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Tichetele au următoarele costuri: peluză: 15 lei, tribuna a II-a: 30 lei, tribuna 1: 40 lei, VIP 2: 70 lei, VIP 1: 100 lei.

Citeşte şi: Rapid şi „U“ Craiova, sancţionate de Comisia de Disciplină. Săpunaru a fost „uitat“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:10

Ivaylo Petev şi Mihai Căpăţînă au prefaţat meciul „U”...

Universitatea Craiova şi Rapid se întâlnesc sâmbătă, de la...

ȘTIRI GdS