16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalHagi se bucură de puncte, Manea vrea victorie şi cu Macedonia

Hagi se bucură de puncte, Manea vrea victorie şi cu Macedonia

După victoria cu Liechtenstein, Ianis Hagi consideră că lucrul cel mai important a fost faptul că prima reprezentativă a jucat din nou cu suporteri în tribune după aproape doi ani. De asemenea, acesta a punctat faptul că doar cele trei puncte contează.

„Până acum este bine, am început această serie de meciuri cum ne-am dorit, iar acum avem o deplasare grea în Macedonia de Nord. Ne dorim trei puncte şi apoi să ne întoarcem la echipele de club. În această seară am câştigat trei puncte, nu mai contează altceva. Cel mai important lucru de astăzi a fost că am jucat din nou cu suporteri pe stadion. Echipei naţionale i-au lipsit enorm de mult suporterii. Am dat deja tricoul unui copil, e normal şi eu am fost fan şi încă sunt fan al fotbalului şi ştiu cum este. Eu iubesc să joc cu suporteri în tribune, atât acasă, cât şi în deplasare”, a afirmat Hagi.

El a menţionat că şi-ar dori să înscrie două goluri în partida de miercuri cu Macedonia de Nord.

„În Macedonia va fi un meci dificil, mai ales că am înţeles că terenul nu arată foarte bine. Va trebui să ne adaptăm însă. Suntem fotbalişti la echipa naţională şi trebuie să câştigăm meciurile atunci când e nevoie. Nu există un sentiment mai plăcut decât acesta, să ai presiune ca să câştigi meciuri. Eu sper să marchez chiar şi două goluri cu Macedonia dacă se poate”, a precizat Ianis Hagi.

„Am legat două victorii, acum sperăm la a treia“

Cristian Manea, marcatorul golului al doilea din meciul cu Liechtenstein, s-a arătat fericit de faptul că prima reprezentativă a legat două victorii şi speră într-un succes şi cu Macedonia de Nord.

„Suntem foarte fericiţi că am reuşit să câştigăm acest meci, la fel ca pe cel din Islanda. Am legat două victorii, acum sperăm să câştigăm şi cu Macedonia de Nord şi să urcăm iar în clasament. Înainte de meci am aflat rezultatul din Islanda (n.r. – Islanda – Macedonia 2-2), iar acest lucru ne-a motivat şi mai mult. Trebuie însă ca noi să ne ajutăm pe noi, să câştigăm cât mai multe meciuri pentru că eu spun că aşa vom avea şanse mari să mergem mai departe.

Sunt foarte bucuros că am reuşit să înscriu al doilea meu gol la echipa naţională. Este o onoare să îmbrac acest tricou şi sper să nu mă opresc aici şi să mai marchez. E important că am reuşit să înscriu şi eu, şi Toşca pentru că aşa am rupt puţin jocul. A fost greu să înscriem pentru că ei s-au apărat cu mulţi jucători în careu. Acum trebuie ca la următorul meci să luăm cele trei puncte şi să prestăm un joc bun“, a punctat Manea.

Fundaşul este de părere că meciul cu Macedonia de Nord de miercuri va fi cel mai dificil din această serie de trei.

„A fost foarte frumos, nu am mai jucat cu fani în tribune de aproape doi ani. Le mulţumim că au venit şi sper să îi facem bucuroşi şi după meciul cu Macedonia. Cu Macedonia va fi cea mai dificilă partidă de până acum, e şi ultima din această serie. Important e să legăm trei victorii la rând”, a încheiat fundaşul naţionalei.

Citeşte şi: Rădoi, nemulţumit după victoria cu Liechtenstein: „Mă aşteptam la un scor mai mare“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS