10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLyes Houri, noul pariu al Ştiinţei în drumul spre titlu

Lyes Houri, noul pariu al Ştiinţei în drumul spre titlu

Universitatea Craiova a rezolvat, în această dimineaţă, împrumutul mijlocaşului Lyes Houri, de la formaţia maghiară Fehervar. Acesta va evolua pentru Ştiinţa timp de un an şi are opţiune de cumpărare definitivă.

Bienvenue, Lyes Houri! Mijlocașul Lyes Houri va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de cumpărare definitivă. Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României în tricoul Viitorului, reușind să impresioneze în campionatul intern al României. Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 15. Succes în familia alb-albastră, Lyes!”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

După cum menţiona şi clubul alb-albastru, mijlocașul a evoluat pentru echipele reprezentative U16, U17 și U19 ale Franței, iar pentru acestea a marcat, în total, un singur gol în 22 de jocuri. Lyes Houri a avut o singură experiență în România, unde a evoluat în Liga 1 între 2018 și 2020. În această perioadă, el a bifat 46 de meciuri pentru Farul Constanța (fosta Viitorul), reușind să își treacă de patru ori numele pe lista marcatorilor. După despărțirea de gruparea constănțeană, fotbalistul a semnat cu Fehervar, din Ungaria.

Menţionăm că Houri a avut o contribuţie importantă la cucerirea Cupei şi Supercupei României în tricoul Viitorului.

De-a lungul carierei, Lyes Houri a mai îmbrăcat tricourile cluburilor Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franța) și Roda Kerkrade (Olanda).

Noul jucător al Universităţii Craiova va îmbrăca tricoul cu numărul 15.

Citeşte şi: Micii juniori ai Ştiinţei, de neîntrecut la Brașov Junior`s Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS