10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Ronaldo se întoarce „acasă“. Manchester United a anunțat transferul

Cristiano Ronaldo se întoarce „acasă“. Manchester United a anunțat transferul

Manchester United a anunțat, vineri seară, că a ajuns la un acord pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Într-un comunicat emis pe site-ul oficial, gruparea de pe Old Trafford precizează că a bătut palma cu Juventus pentru transfer, iar Cristiano Ronaldo trebuie să-și dea acum acordul în ceea ce privește contractul primit, iar apoi să efectueze vizita medicală și să obțină viza necesară.

Cristiano, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur, a obținut până acum 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 trofee Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, de patru ori, șapte titluri în Anglia, Spania și Italia, dar și Campionatul European cu Portugalia. În primul său mandat la Manchester United, a marcat 118 goluri în 292 de apariții. Întreg clubul așteaptă cu nerăbdare să îl întâmpine pe Cristiano la Manchester”, a transmis United.

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, s-a arătat foarte entuziasmat de posibila venire a lui Ronaldo încă din această după-amiază.

Cristiano este o legendă a clubului, cel mai mare jucător din toate timpurile, din punctul meu de vedere. Am fost norocos să joc cu el. Mereu am avut o relație bună cu el. Și Bruno Fernandes a discutat cu el. Dacă va pleca de la Juventus, știe că suntem aici”, a spus tehnicianul.

25 de milioane de euro intră în contul lui Juventus

Conform englezilor de la Mirror.co.uk, United le-a plătit celor de la Juventus 25 de milioane de € în schimbul atacantului, care va semna un contract pe 2 sezoane. Așadar, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul „diavolilor”, la 12 ani distanță de când pleca la Real Madrid.

Conform presei britanice, un rol esențial în desfășurarea lucrurilor l-a avut și Sir Alex Ferguson, care l-ar fi sunat pe portughez în această dimineață pentru a-l convinge să aleagă United în loc de City.

Citește și: Grupe extrem de echilibrate în Europa League! Hagi şi Cicâldău dau peste adversari tari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS