13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdi Mutu: „Nu meritam să pierdem, am dominat în totalitate jocul“

Adi Mutu: „Nu meritam să pierdem, am dominat în totalitate jocul“

CS Mioveni s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FCU Craiova, dar echipei patronate de familia Mititelu i s-a anulat un gol pe motiv de offside.

Adrian Mutu a declarat la finalul partidei că rezultatul nu este unul corect și a criticat arbitrajul meciului, după ce golul lui Hugo Vieira din minutul 62 a fost anulat. Antrenorul oltenilor este de părere că nicio echipă pe care a întâlnit-o până acum în Liga 1 nu le-a pus probleme elevilor săi, cu excepția campioanei, CFR Cluj.

Am dominat în totalitate jocul. Cum spuneam și acum câteva săptămâni, câteodată fotbalul este nedrept. Nu meritam să pierdem. Noi am venit, ne-am făcut jocul cu o echipă care s-a apărat în jumătatea ei. Am încercat să îi desfacem. Am și marcat, dar mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj. Am văzut în timpul meciului, nu trebuie să văd după meci. Frustrarea este mare. Vă las pe dumneavoastră să vedeți câte greșeli s-au făcut în defavoarea noastră.

Atacanții mei trebuie să fie mai atenți când ajung în fața porții și să marcheze. Până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri. Per ansamblu, sunt mulțumit. În afara de ocazia din repriza a doua, ei nu au avut nicio ocazie la poartă. E loc și pentru noi să jucăm mult mai bine. Pe viitor, cred că acest noroc o să se întoarcă. Până acum, și la Voluntari și acum, nu mă recunosc învins. Pe tabelă, au câștigat adversarii, dar eu nu o văd așa. În afară de CFR care este campioana României, nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat toate partidele. Vor veni și golurile”, a declarat Adrian Mutu.

Citeşte şi: Mioveni – FCU Craiova 1-0 / Trupa lui Mutu, fără vlagă într-un meci accesibil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS