16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea II Craiova a câştigat şi returul cu Minerul Costeşti

Amical / Universitatea II Craiova a câştigat şi returul cu Minerul Costeşti

Echipa secundă a Universităţii Craiova s-a impus sâmbătă, cu scorul de 4-2, în deplasare, în faţa formaţiei Minerul Costeşti. Aceasta a fost a doua partidă amicală dintre cele două grupări, după ce pe „Extensiv“ alb-albaştrii se impuseseră cu 4-0.

Golurile „leuţilor“ din jocul de la Costeşti au fost marcate de Ştefan Bană (2), Dragoş Popa şi Atanas Trică.

Antrenorul „satelitului“, Alexandru Stoica, a început meciul din Vâlcea cu următorul unsprezece: Bănuţă – Olteanu, Neţoiu, Hrelea, Benga – Croitoru, Sala – Danciu, Guţă, Bană – Popa. Au mai intrat: Lungu – Buşu, Mocanu, Cîrpici, Ciolacu, Domnu, Trică.

„Sunt foarte mulţumit de evoluţie. Cu toate că terenul a fost rău şi îngust, am făcut o partidă bună. Ei au avut o echipă schimbată faţă de primul meci, mai bună, dar i-am dominat şi ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Am primit un gol dintr-un aut şi un penalti, după o greşeală individuală. Una peste alta am făcut un meci bun“, a declarat Alexandru Stoica, pentru GdS.

În afara acestei duble cu Minerul Costeşti, Universitatea II Craiova a mai susţinut trei jocuri de verificare, înregistrând 0-2 cu Sporting Roşiori, 2-4 cu CSM Slatina şi 1-0 cu Petrolul Potcoava.
Următorul test al „satelitului“ va avea loc miercuri, de la ora 10.30, pe „Extensiv“, împotriva formaţiei Sporting Roşiori.

Citeşte şi: Liga 2 / Deplasare dificilă pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS