3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalFCU – Chindia 0-0 / Adrian Mutu: „N-am ce să le reproșez băieților“

FCU – Chindia 0-0 / Adrian Mutu: „N-am ce să le reproșez băieților“

Tehnicianul formației FCU Craiova, Adrian Mutu, s-a împăcat rapid cu remiza din meciul cu Chindia. Fostul decar al naționalei a anunțat noi transferuri la echipă.

„A fost un meci greu, cu o echipă incomodă. Și sezonul trecut era greu să le dai gol, dar și sezonul ăsta se apără foarte bine. Bravo lor, că o fac bine. Noi am încercat să ne facem jocul nostru. Am dominat meciul, posesia e în favoarea noastră, dar tot încercând să pasăm de pe o parte pe alta nu am reușit să-i desfacem așa cum am fi vrut și să marcăm. N-am ce să le reproșez băieților, avem o strategie a noastră. Încercăm să jucăm fotbalul așa cum îl gândesc eu, iar băieții au avut o atitudine bună. Continuăm să muncim și să fim cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mulțumit de echipă, băieții au avut atitudine. Sunt momente când trebuie să sufleci mâinile, să reziști, să insiști și să ai răbdare. Noi preferam să pasăm mingea pe jos tot timpul și e clar că un teren ca ăsta nu te ajută. Sperăm să se schimbe gazonul cât mai repede“, a spus Mutu, la Digi.

„Conducerea își dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici și, până acum, lucrurile sunt ok. Am făcut deja două transferuri. Unul e deja cu noi de câteva zile, așteptăm să-i facem actele. Celălalt ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmple. Probabil la următorul meci vom avea mai multă forță“, a mai spus Mutu.

Citește și: FCU – Chindia 0-0 / Un punct pentru fiecare și unul în iarbă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS