10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalClinceni – FCU 1-2 / Adrian Mutu: „Încerc să formez o identitate a echipei“

Clinceni – FCU 1-2 / Adrian Mutu: „Încerc să formez o identitate a echipei“

Antrenorul formației FCU Craiova, Adrian Mutu, a fost foarte bucuros după meciul cu Academica Clinceni, câștigat cu 2-1. În ciuda evoluției bune, Mutu a punctat că echipa încă se caută.

„Sunt momente când trebuie să știi să suferi, asta le-am spus și băieților la pauză. Le-am zis că repriza a doua nu va fi la fel de ușoară ca prima. Când lovești o echipă în orgoliu, va da mai mult. Am luptat, am mai avut și ocazii, puteam face chiar 3-0 până la golul primit. E o satisfacție mare pentru un antrenor când echipa joacă și reușește să și câștige. Sunt de acord cu cei care spun că rezultatul e important, dar încerc să formez o identitate a echipei. Să ne maturizăm ca echipă și să materializăm ocaziile avute“, a declarat Adrian Mutu, la Digi.

Acesta s-a ferit să spună care este obiectivul echipei în acest sezon: „Deocamdată nu mă gândesc la obiectiv, doar la muncă și echilibru, care trebuie să ne caracterizeze și să facă parte din identitatea noastră“.

Ilie Poenaru: „S-a terminat cu fotbalul din gleznă!“

De partea cealaltă a baricadei, tehnicianul Academicii, Ilie Poenaru, a admis că sunt mari probleme la echipa din Clinceni.

„Suntem repetenți, ca în primul sezon, cu 4 înfrângeri la rând, dar eram nou promovată. Acum venim după ce am fost în playoff… Prima repriză a fost în totalitate a lor, apoi am avut momente bune, dar prea puțin. Am pierdut șase titulari. Cei care au venit sunt total nepregătiți, dar nu aveam alte variante. Sunt totuși jucători cu experiență în Liga 1. Trebuie să rezolvi situații de unu contra unu dacă ești fotbalist. Nu se simt între ei, jucătorii au venit târziu la pregătire. Asta e situația. Când se trage linie, Dumnezeu cu mila“, a tunat Ilie Poenaru.

„Schimbări vor fi în primul 11! Le-am spus și în vestiar! Voi merge pe jucătorii cu atitudine, să bage capul contra, să se sacrifice, să iasă cu capul spart precum Cascini. S-a terminat cu fotbalul din gleznă“, a mai spus Ilie Poenaru.

Citește și: Clinceni – FCU Craiova 1-2 / Victorie confortantă pentru elevii lui Mutu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS