12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCu Vlăduţ făcea şi Rotaru un bănuţ. Becali urlă după ce a aflat scenariul

Cu Vlăduţ făcea şi Rotaru un bănuţ. Becali urlă după ce a aflat scenariul

Sătul de gafele portarului de 22 de ani, patrounul FCSB-ului, Gigi Becali, decisese să-l returneze pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova.

„L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum, în Conference League. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 400.000 de euro înapoi și-l dau. Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim”, declara latifundiarul din Pipera în urmă cu câteva zile.

Rotaru era decis să plătească şi să i-o plătească

Chiar dacă părea o glumă la început, ideea a prins contur. Oficialii Universităţii Craiova erau decişi să achite suma şi să-l readucă în Bănie pe Andrei Vlad. Bunăvoinţa oltenilor era alimentată de o ofertă de peste hotare pentru Andrei Vlad, care ar fi umplut conturile Ştiinţei şi l-ar fi pus într-o lumină proastă pe Gigi Becali.

„Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro şi am zis că e ok. Nu îl luam ca să joace la Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba de 1,5 milioane de euro. Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul. Am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează“, a explicat finanţatorul alb-albaştrilor, Mihai Rotaru, la ProX.

„Dacă vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1,1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost. Noi aveam această înțelegere cu cineva de afară. Nu venea să joace, pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a mai spus Mihai Rotaru.

Gigi Becali s-a trezit: „Ai crezut că sunt fraier?”

La scurt timp după dezvăluirea făcută de Mihai Rotaru a reaţionat şi Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a lansat un atac dur la adresa rivalului său din Bănie.

„Păi stai așa că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul! Mi s-a părut ciudat încă de la început când am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Păi, băi, nea Mihai, de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu ești deștept și eu prost? Lasă, tată, că îl dau eu. Am aflat de unde ai oferta și îl dau eu direct acolo. Eu am vrut să facem pace, dar tu ai crezut că sunt fraier și nu mă prind? Da, Rotaru are dreptate. Eu m-am sucit că am aflat de combinația asta a lor”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Andrei Vlad are 22 de ani şi are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Citeşte şi: Veşti excelente pentru suporterii Ştiinţei: Nae Ungureanu a fost externat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS